Keelkanker of stress, spanning

 • #1

  Hallo iedereen,

  ik zit nu al 2,5 maand met het probleem dat ik last van de keel heb daarbij heb ik ook last van de hals nek en schouders(spierpijn?).

  Ben nu al 3 keer bij de dokter geweest en die houd het eerst op spanning/stress want heb in december veel in korte tijd meegemaakt heb toen veel gepiekerd en 1,5 week amper geslapen en gegeten. heb een bloedtest gehad en daar kwam niets uit. 2de bezoek ontstekingsremmers met omeprazol 20mg(14dagen)). en bij de 3de keer omeprazol 40mg(30dagen) nu 7dagen onderweg.

  Nu ben ik een beetje aan het zoeken geweest op google en dan kom je natuurlijk de naarste berichten tegen waar je natuurlijk niet echt op gerust word.

  het ergste waar ik niet vanaf kom zijn de rare steken onderin de keel. sochtends als ik wakker wordt geen last maar in de loop van de ochtend als ik aan het werk ben komt het opzetten en dan steeds met tussenpozen. savonds thuis zijn de klachten weer wat minder. ook als ik een dag vrij heb zijn de klachten minder. zijn dit spannings/stressklachten?? verder heb ik ook of en toe last van een brok in de keel en verder voelt de keel van buiten rauw aan. heb een gevoelige huid dus kan door scheren komen. gelukkig geen last van heesheid, benauwdheid of hoesten.

  heb nu fysio voor de nek/schouder en als het na de kuur omeprazol nog niet over is dan is het de KNO arts. maar ik ben er wel een keer klaar mee en wil weer verder.

   

  Reactie
  #2

  Het lijkt er toch erg op dart het spanningsklachten zijn.
  "sochtends als ik wakker wordt geen last maar in de loop van de ochtend als ik aan het werk ben komt het opzetten en dan steeds met tussenpozen. savonds thuis zijn de klachten weer wat minder. ook als ik een dag vrij heb zijn de klachten minder" Het lijkt toch werkgerelateerd te zijn...

  Reactie
Reageer op: Keelkanker of stress, spanning
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief