Al 7maanden een langwerpige bobbel onder sleutelbeen

  • #1

    oke ik wist dus niet goed in welk categorie ik dit bericht zou moeten plaatsen dus doe ik het maar hier,
    het zit zo sinds 7maanden heb ik een zwelling onder me linker sleutelbeen, je hebt je sleutelbeen en onder je keel loopt een soort van "U" voormdan ga je opzij met je vinger naar links en voel ik een langwerpige knobbel "dikke touw" dat loopt tot ongeveer tot me schouder, nu heb ik al het een en ander in verloop van de maanden opgezocht, en kwam ik uit op Aorta & Kanker, nu is mijn vraag is dit voor iemand herkenbaar? ook is het in me linker nek net boven sleutelbeen ook wat dikker en voel ik daar ook een langwerpige gezwollen touw met onevenheden erin, maar vaak voel ik bij me sleutelbeen (eronder) waar dat dikke langwerpige gezwel zit, druk & prikkels. misschien dat iemand hier ook ooit meetemaken heeft gehad & weet wat het wel kan zijn?

    Huisarts ben ik al een aantal keer geweest ze willen me niet eens aanraken op die plek & niet doorsturen voor een foto of echo, ben al bezig om overtestappen naar een andere arts..

    (ik voel me bij deze niet serieus genomen)

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo ongezien en zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Maar de aorta is het in ieder geval niet. Ik denk dat je en je sleutelbeen en spierweefsel voelt. En meteen onder je sleutelbeen voel je een rib. Zit er niet te veel aan te voelen en te friemelen, want dat kan op zich al weefselirritaties veroorzaken.

    Reageer
    #3

    Heb zo te horen exact hetzelfde, ga er deze week mee naar huisarts....

    Reageer
    #4

    Ik heb dit ook, maar durf niet echt naar de huisarts te gaan. Weten jullie ondertussen al wat het is?

    Reageer
    #5

    Weten jullie ondertussen al wat het is? Jouw verhaal komt mij bekend voor...

    Reageer
    #6

    ik heb hetzelfde ik ga morgen een afspraak maken bij de dokter

     

    Reageer
Reageer op: Al 7maanden een langwerpige bobbel onder sleutelbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief