Uitslag over gehele lijf (symptoom van iets?)

  • #1

    Goeiemorgen,

    Ik heb hier al een jaar last van. Deze uitslag zit over mijn gehele lijf, met uitzondering van mijn gezicht. En wanneer ik mezelf niet insmeer, jeukt het vreselijk. Heb meerdere klachten, zoals vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten, nachtelijk zweten, darmklachten en sinds 5 maanden menstrueer ik niet. Nu heb ik het labeltje fibromyalgie gekregen, maar ik vertrouw het niet. Een jaar geleden al met de klacht naar de HA geweest en kreeg te horen dat mensen die erg schoon op zichzelf zijn, hier last van hebben?
    Nu, het gaat niet best op het ogenblik. Weer naar HA geweest. Bloedonderzoek wees niets bijzonders uit ( hb goed, suiker goed, geen ontstekingen, schildklier in orde) dus dan maar weer 4 weken wachten. (Wel, misschien gebeurt er een wonder in de tussentijd)
    Wel nog een echo gehad ivm opgezette lymfeklieren in hals en oksels en de radioloog zei me: terug naar de HA. Er speelt wel degelijk iets, maar ik weet niet wat.

    Wie herkent dit? Ik ben ten einde raad en zo moe door van het kastje naar de muur gestuurd te worden...

    Ik wacht met smart op antwoord.
    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Uitslag over gehele lijf (symptoom van iets?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief