Het zoveelste “steken in mijn hoofd” topic

  • #1

    Hi!

    Sinds 12 dagen heb ik 24/7 last van steken in mijn hoofd. De lokatie is lastig aan te geven maar het lijkt achterin te zitten. De steken zijn het beste te omschrijven als [b]fel, stekend en intens[/b]. Helemaal niet zoals hoofdpijn of migraine (waar ik ook bekend mee ben) wat meer een constant en meer "bonkend" en "drukverhogend" gevoel geeft; althans, de hoofdpijn die ik vaker heb. Een dergelijke steek houdt ongeveer 1,5 sec aan. Ik heb het de laatste 2 dagen bijgehouden en ik heb er zo n 5 tot 10 per uur. Maximaal 25 minuten niet en soms ook op bijvoorbeeld minuut 4,5 en 6 (dus 3 minuten achter elkaar 1 per minuut).

    Ik weet dat het eigenlijk geen doen is om hier via internet iets over te zeggen, maar toch, misschien herkent iemand dit.

    I know, het advies is om naar de huisarts te gaan ermee, maar wilde het toch ook even in de groep gooien.

    Reageer
    #2

    Het zou door spieren veroorzaakt kunnen worden. De aanhechtingen van de musculus trapezius. Een houdingsspier. Maar dat is dan iets dat onderzocht zou meten worden.

    Reageer
Reageer op: Het zoveelste “steken in mijn hoofd” topic


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief