Schedel pijn linkerkant

  • #1

    Vraagje, ik heb geruime tijd van pijn op mijn schedel onder de haargroei, maar alleen aan de linkerkant vanaf mijn voorhoofd tot naar beneden achter mijn oor, ik kan zelfs mijn haar niet kammen, er is niks te zien verder ook geen hoofdpijn, wel slik al maanden propranolol 1keer per dag tegen de migraine.
    Ik vind het echt vreemd heb mijn hoofd ook niet gestoten of iets anders, soms bijft het tijden weg en dan ineens heb ik weer pijn daar, dus niet binnen in mijn hoofd puur op mijn schedel en alleen links, heeft iemand hier ervaring mee, pas gelden is alles nog getest en mijn bloed en glosterol gehalte zijn in orde.ook mijn schildklier lever alles was goed.
    Ik maak mij zorgen i.v.m. dat er misschien iets gesprongen is ofzo.

    Reageer
    #2

    Kan het een bijwerking van propranolol zijn?

    Reageer
    #3

    ik ervaar hetzelfde en zoek internet nog steeds af maar ik denk dat het nu toch maar de hd wordt. Ik kan wel zitten gissen en niet willen weten dat het ook iets ernstigs zou kunnen zijn maar ik wil ook niet opeens neer vallen ergens. Ik heb boven mijn oog tot aan de haarlijn al maanden een dik gedeelte waar een soort hoofdpijn in zweeft maar niet doorzet. Als ik het aanraak doet het ietwat pijn en ik ben in een paar maanden tijd naar een veel sterkere (lees) bril moeten overgaan. Dat ik het vervelend vind voor de hd dat ik hiervoor kom als er niets aan de hand blijkt te zijn moet ik maar even overheen stappen. Weet jij al wat door misschien een bezoek aan hd?

    Reageer
    #4

    Bezoek eens een mesoloog...

    Reageer
    #5

    Ook ik voel pijn op de plaats, links achter, zoals door de 2 andere personen beschreven. Wel heb ik lichte hoofdpijn.

    Reageer
    #6

    Het is mogelijk dat je klachten worden veroorzaakt door de aanhechting van een spier.

    Op bijgaande foto kun je dat zien.
    Het gaat hierbij om de
    Trapezius muscle, die op de foto links aan je achterhoofd vasthecht,
    of om de
    Sternocleidomastoid muscle, sternal head, die op de foto rechts aanhecht.

    Ga eens langs bij de fysiotherapeut.

    Reageer
    #7

    ik heb ook last van schedelpijn maar ik kan er niets over vinden op de site. Bij mij zit het boven op mn hoofd. E
    en soort van drukpijn. Hierdoor heb ikook een plekje op mn hoofd ontdekt, dat vewijderd moest worden. De chrirurg rasdde me aan om naar de huisarts te gaan een een verwijzing naar de neuroloog aan te vragen. Dus.. ik zou ook maar naar de huisarts gaan. beter 1 x voor niets dan 1 x ... had ik maar...

    ik hoor van jullie bevindingen?

    Reageer
    #8

    Ik heb een druk bovenop mijn hoofd. Als ik erop druk. loopt er vocht via mijn keel weg. raar maar waar. wie herkent dit?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is wel een heel vreemde klacht.
    Ga er in ieder geval mee naar je huisarts.

    Reageer
    #10

    Hoi , ik ben een vrouw van 52 jaar,

    Ik ontdek net toen ik met de hand door mijn haar ging ,dat ik weer een pijnlijke schedel heb, boven mijn rechteroor. Ik heb dit vaker maar steeds op een andere plek aan mijn schedel. Ik heb er geen hoofdpijn bij.
    Ik heb helaas wel met enige regelmaat migraine.

    Ik was op internet aan het zoeken wat dit kan zijn, ik wil weleens weten waardoor die pijn word veroorzaakt. Ik heb mijn hoofd niet gestoten . Ik zie hier dat er meer mensen zijn met soort gelijke pijnklachten. Ik maak me lichtelijk zorgen, vraag me af of ik ineens een keer een hersenbloeding of iets dergelijks krijg.

    Reageer
    #11

    Dit is toch meer een probleem van je huid of perifere zenuwen in je huid. Met een hersenbloeding heeft dat niet veel te maken. "haarpijn" past wel bij migraine.

    Reageer
    #12

    Ook ik heb pijn aan de linkerkant van mijn hoofd. Het voelt als pijn aan mijn huid en schedel. Het is met name onder mijn haar maar ook straalt ook een deel uit naar mijn gezicht (wang/voorhuid). Is met name gevoelig als ik het aanraak/haren kam.

    Reageer
    #13

    Ga dan eens met die klachten naar de huisarts.

    Reageer
    #14

    ook ik heb schedelpijn.maar...heb ook pijn in me nek en zit rechts.

    Reageer
    #15

    Ga dan eens met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Schedel pijn linkerkant


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief