Opgezette lymfeklier in de hals ter grootte van 8 cm

  • #1

    Ik heb nu ongeveer 2,5 week al een opgezwolle lymfeklier van 8cm die alsmaar groter wordt. Ik heb abnormaal pijn achter in mijn nek, en dit slaat dan door tot in mn ogen, wenkbrauwen, oor en kaak. M'n hoofd bonst heel de dag door maar dit is alleen het geval aan de rechterzijde van mn hoofd. Mijn kaak tintelt netalsof het is verdoofd. Ik ben continu aan het zweten (koude zweet) en dan krijg ik weer rillingen over heel mijn lichaam. Heb moeite met trap oplopen, het lijkt wel netalsof mn benen het gaan begeven. De huisarts heeft het over een virale infectie en heeft me alleen maar pijnstillers gegeven. Hij had het ook over antistoffen tegen de ziekte van pfeiffer, maar wat ik heb begrepen hoeft dat niets te betekenen.
    Ben afgelopen zondag plotseling bewusteloos gevallen. Ambulancemedewerkers hebben mijn bloeddruk gemeten en dat was 139/111. Ze zeiden dat de bobbel zo groot is dat het de bloedtoevoer belemmerd.
    Ben gisteren weer bij mijn huisarts geweest en hij houd het bij virale infectie en zegt dat ik volgende week woensdag weer bij hem langs moet gaan. Nou ten eerste verga ik van de pijn en wordt het elke uur meer onverdraaglijker en ten tweede vertrouw ik het niet zo.

    Wat vinden jullie? Iemand anders die dezelfde klachten heeft of heeft gehad?

    Reageer
    #2

    Dag Tugba,

    Ik heb een paar clienten voor hetzelfde behandeld en het ging hierbij om Toxoplasmose.

    Reageer
Reageer op: Opgezette lymfeklier in de hals ter grootte van 8 cm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief