Opgezette lymfeklier van 8mm

 • #1

  Beste, ik zou graag u mening willen. Heb al sinds juni ongeveer een verdikking onder mijn rechter kaak hals submandibulair niveau 2. 2 huisartsen naar gekeken en gevoeld konden niks vinden. 17-10 een echo gehad. Daar kwam uit lymfeklier met korte as diameter 8mm beninge van aspect. In februari ben ik begonnen met hoesten en daarna slijm opgeven. Hoest is voorbij maar slijm nog steeds niet ook bloed opgegeven in juni. Verschillende onderzoeken gehad bij longarts zoals ct scan en bronhoscopie maar allez was goed. 15-10 algemeen onderzoek gehad bij kno en een kijkonderzoek door me neus van me keel.Alles goed volgens kno. Maar het zit me toch niet lekker. Ik herinner me niet dat ik ooit een klier opgezet had of in iedergeval dat ik het heb gemerkt. Verder heb ik pijn/trekkend gevoel in de hals ben vaak moe keelpijn 2 x gehad dit jaat en ben een vrouw van 47 jaar.

  Reactie
  #2

  De klier zou op zich niet meteen een probleem moeten zijn.
  Is er ook een uitgebreid bloedonderzoek gedaan?

  Reactie
  #3

  Dank voor u snelle reactie, ja er is in juli uitgebreid bloedonderzoek gedaan. Daar kwam uit dat de witte bloedcellen iets verhoogd waren, huiarts zei  waarschijnlijk infectie. Maar vind het raar dat het slijm niet weggaat en die klier blijft. Ze zeggen dat hij niet groot is  maar voor mijn gevoel wel omdat ik dat nooit heb gehad.

  Reactie
  #4

  Waarschijnlijk dat toch een aanhoudende infectie. Keel of luchtwegen misschien, Bespreek het met de huisarts. Je hebt voor de rest geen last van allergieën? Gebruik je medicijnen?

  Reactie
  #5

  Hoi, ik gebruik sinds een paar dagen maagzuur remners dat is alles, en alergisch ben ik niet volgens mij ergens voor.

  Reactie
Reageer op: Opgezette lymfeklier van 8mm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief