Een raar gevoel aan de linker kant van mijn voorhoofd.

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Een tijd terug lag ik in mijn bed en had een ijzeren haarband in, ik wilde die afdoen en voelde toen plotseling een raar gevoel aan mijn hoofd.De exacte plek waar ik dit gevoel krijg is net 2 cm boven mijn linker wenkbrauw. Ik vond het erg raar toen ik het voelde en ging er mijn mijn vinger overheen maar dan voel ik het niet zo sterk dan dat ik er met een metaal iets overheen ga.Ik probeer het gevoel te beschrijven .Als ik eroverheen ga dan hoor in aan de linkerkant van mijn oor dat ruisende geluid als je gaapt als ik te lang mijn vinger ervoor houdt krijg ik er hoofdpijn van, maar ik vind het heel raar dat ik niet eens mijn vinger er op hoef te houden voor dat gevoel te krijgen zelfs als ik mijn vinger een halve cm ervan af houdt krijg ik dat gevoel.Ik heb ook op internet proberen op te zoeken wat het misschien kan zijn maar ik heb tot nu toe nog niks gevonden wat erop lijkt.
  Aan de rechterkant van mijn hoofd heb ik dat niet en ik vind het zelf heel raar en wil heel graag weten wat het is .
  Ik hoop dat iemand antwoord heeft.

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je het ruisen van de bloedstroom in jouw oor hoort. Als het heel stil is en als je er heel goed op let, kun je dat soms horen. Meestal let je er helemaal niet op.

  Reactie
Reageer op: Een raar gevoel aan de linker kant van mijn voorhoofd.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief