opgezwollen lymfekliertje

 • #1

  ik heb onder mijn rechteroor een opgezwollen lymfeklier. Nu ben ik best wel ongersut. Moet ik hier gelijk mee naar de dokter?? het is maar 1.

  Reageer
  #2

  Dit is precies wat ik ook heb op dit moment! Een opgezet bultje en je kunt het op en neer bewegen en het doet een beetje pijn ( het zit niet vlak onder de huid ). Het zit aan het uiteinde van mijn kaak en onder het rechteroor. Is dit een opgezette lymfeklier en kan dit kwaad? Ik heb verder nergens last van. Geen ontstekingen, wondjes, koorts of vermoeidheid. Maar ik maak me er wel ongerust erover. Ik heb er nu een week last van.

  Reageer
  #3

  Dat is vast een kliertje, en het zal over een week of twee wel weer weg zijn.

  Reageer
  #4

  Ja, dat hoop ik ook ๐Ÿ˜ Ik ben namelijk licht hypochondrisch. Ik denk dat elk bobbeltje kanker is. Maar laten we eerlijk zijn, je hoort tegenwoordig ook niets anders meer dan dat mensen kanker krijgen!
  Ik ben altijd bang dat ik de symptomen van kanker te laat herken.

  Daarbij heb ik al eens een cyste in een borst gehad en heb ik in de andere borst een fybroadenoom zitten maar ik was toen zo bang dat ik borstkanker had joh! En die angst die ik twee keer heb moeten doorstaan werkt ook niet mee aan je gemoedsrust.

  Carmen.

  Reageer
  #5

  Ik begrijp je goed. Gelukkig kunnen we in Nederland gewoon even naar de huisarts gaan, en als je je zo`n zorgen maakt, ga dan gerust even. Als het niks is, sta je met 2 minuten weer buiten en weet je het tenminste zeker.

  Reageer
Reageer op: opgezwollen lymfekliertje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief