Steken in het hoofd

 • #1

  Hallo,

  Ik loop nu al een maand of 6 met steken in mijn hoofd. Ben bij de opticien geweest die zei dat ik geen bril hoefde omdat het verschil te klein was. En ik was bij de dokter geweest die dacht aan me houding dat ik altijd krom loop of omdat me vader ook vaak hoofdpijn heb dat het erfelijk was en ze dacht aan een voorhoofd(holt)ontsteking. Ik voel het niet heel de dag maar gewoon af en toe over de dag verdeeld kan iemand mij vertellen wat dit is?

  Reageer
  #2

  swoms komt het door een scheefstand van de nek dus probeer een chiropractor!

  Reageer
  #3

  Ik heb het bijna elke dag op de zelfde plek in mijn hoofd. Komt het dan misschien door mijn houding of is het toch iets anders:(?

  Reageer
  #4

  Hallo,

  ik sluit me aan bij de dokter die heeft gezegd dat het door de houding kan komen.
  Door een verkrampte houding, waarbij jou soms/vaak gebogen en teruggetrokken
  loopt, ontstaan er een druk op de spieren en zenuwen die naar de hersenen lopen.
  Hierdoor kan hoofdpijn ontstaan.
  Je zou natuurlijk verdere onderzoekjes kunnen verrichten, bijv. migraine, maar de migraine aanvallen komen niet achter elkaar, maar geregeld, dus dat is eigenlijk niet van toepassing. Ook een (beschadigde) oogzenuw, vermoeidheid of te weinig vochtinname kan leiden tot pijnklachten in het hoofd.
  Als je zelf doorhebt dat je houding wat neergebogen en verkrampt is, probeer dat eens rechtop te lopen, borst vooruit, hoofd omhoog en kijk dan eens of de hoofdpijn na een aantal dagen tot 1,5 weken minder wordt!
  Mochten de klachten aanhouden, ga dan zeker nog een keer langs de huisarts!

  groeten

  Reageer
Reageer op: Steken in het hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief