Tintelling gezicht

  • #1

    Hoi ,

    Ik wilde even me klacht neerleggen en vragen of dit normaal is?
    Zonet toen ik gewoon normaal aan het zitten was en een koekje at, begon inneens een soort van, prikkels/tintelling/verdoofd gevoel kan het niet echt benoemen dat dat het exact is. Het lijkt een beetje op de verdoving die je krijgt bij de tandarts die aan het uitwerken is. En dan heb ik dat rondom me oog wang en boven lip en dan alleen aan de linker kant. Als ik me mond open doe voel ik me lip dus wel beetje anders dan de rest van de gedeelde van me lip.
    Misschien enige idee wat zo iets kan betekenen? En ja ik schrok er van en vraag me af of het met spoed naar gekeken moet worden of zo iets een ernstige oorzaak kan hebben?

    Dank u wel

    Reageer
    #2

    Je had niet toevallig op je wang gebeten?

    Reageer
    #3

    Ow nee, het is echt een soort van tintelling verdoofd gevoel. Rondom me oog me wang en dus bovebkant van me lip. Vind het zo eng. Is dit een soort van uitval?

    Reageer
    #4

    Dat is geen uitval. Wellicht is er zenuw geïrriteerd geraakt

    Reageer
    #5

    Dank u wel!

    Reageer
Reageer op: Tintelling gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief