Pijn en nu jullie tips

 • #1

  Hallo

  Ik had gister ineens acute pijn linker schouder/schouderblad echt veel pijn.
  Pijn die nieuw is door slijtage schouder wel vaker pijn dat is anders ik keek het aan.
  Werd steeds erger in de avond de nacht redelijk door gekomen.
  In de ochtend straalt het uit naar de nek en voorkant borst.
  Zoveel pijn bel de huisarts afwezig dokterswacht indien spoed bellen.
  Ik kijk het aan de pijn is erger breidt uit zit in mijn schouder/schouderblad rechts trekt achter door naar mijn linker schouderblad, nek, borst voorkant krijg mijn hoofd niet op de borst zoveel pijn.
  Neem een oxycodon die ik nog heb van eerder van de seh uur later werkt niet pijn blijft.
  Saturatie is goed 95% tot 97%, hartslag is wisselend.
  Ooit een dubbele longembolie gehad destijds niet de syptomen ervoor vanwege operatie 1 maand eerder en alertheid arts is dit getest.
  Ik ben nu al een poos aan het kwakkelen de laatste maanden en extreem moe.
  Paar keer op de seh gezeten maanden terug DDimeer verhoogd scan gehad geen embolie.
  Laatste keer was DDimmeer 0.33 dus laag.
  Ik heb astma bekend met longontsteking niet met deze pijn.
  Wel al een aantal dagen lastig op te hoesten dik slijm meestal wit soms geel.
  Zoveel pijn en niet zo goed weten wat ik moet.
  De pijnstiller helpt duidelijk niet bij spierpijn lijkt mij dat deze had moeten helpen toch?
  Kan me bijna niet voorstellen dat dit spierpijn is.
  De pijn is constant bij bewegen wel erger scheurende, trekkende, vreemde pijn alsof ze er in steken de hele tijd.
  Wat is jullie sdvies?

  Reageer
  #2

  Beste Ilja, Mira of hoe je ook genoemd wilt worden.......

  Het is niet handig om meerdere topics over dezelfde klacht met verschillende informatie te maken,zodat het net lijkt of je iemand anders bent. Je kunt zo eigenlijk niet verwachten dat mensen je klachten nog serieus nemen. Net reageerde ik op je andere topic,hier hetzelfde antwoord:

  Bel de huisartsenpost om advies.

  ( en vertel daar duidelijk één en hetzelfde verhaal,anders kan ik me voorstellen dat ze daar zich ook afvragen of ze je serieus moeten nemen)

  Reageer
  #3

  Mira? Ken ik niet...
  Voelt niet echt welkom op deze manier.
  Dit is mijn verhaal waar staat dit bericht dan?
  Vind dit niet echt prettig maakt mij ook erg verdrietig.
  Nu word ik aangezien voor iemand die ik niet ken begrijp er niks van.
  Heb pijn veel pijn en vraag gewoon jullie mening.
  Voel me al snel bezwaard de dokterswacht te bellen dit is wat laagdrempeliger.
  Denk misdchien herkent iemand het en een gouden tip zodat ik naar mijn eigen huisarts kan die mij het beste kent.
  Nogmaals ik weet niet wie Mira is en sorry dat ik het heb geplaatst nu al spijt van.
  Ik ga bellen wel bedankt voor je reactie ook al voelt het naar en niet leuk je neemt wel de moeite te reageren.
  Fijne dag en nogmaals sorry!

  Reageer
  #4

  Ik zal niet weer een reactie plaatsen kan het bericht niet verwijderen helaas. Zit mij echt niet lekker en zou graag weten wie Mira is...bericht kan ik niet vinden.

  Reageer
  #5

  https://www.dokter.nl/forum/hart-bloed-en-bloedvaten/1989298-waar-komt-dit-weg-wat-kan-ik-doen/#post-1989298
  Dat is het topic wat bedoeld werd.
  Het is inderdaad niet zo handig om 2 x een topic te plaatsen over hetzelfde onderwerp maar met iets andere inhoud. Hierdoor kun je dus afwijkende antwoorden krijgen. De IP adressen zijn in ieder geval hetzelfde van beide topics

  Als de pijn niet te harden is, zou je idd de huisartsenpost kunnen bellen. Je zou ook een andere dosis paracetamol kunnen proberen. Maximaal 4 x 1000 mg eventueel in combinatie met Ibuprofen bijvoorbeeld

  Reageer
  #6

  Hallo

  Sorry sorry sorry
  Mijn zoon heeft het gedaan mama had zoveel pijn en hij wilde snel antwoord.
  Mijn excuus hiervoor 2 topics is niet de bedoeling.
  Dit verhaal is de juiste begreep er niks van even goed met mijn zoon gesproken dat het niet kan en niet de bedoeling is hoe goed bedoelt ook.

  Inmiddels gisteravond bij de huisartspost geweest verdenking gordelroos zware pijnstillers gekregen en vanmiddag eigen huisarts. De pijn wordt steeds erger. Ik zelf denk longembolie alleen mijn zuurstof past er niet bij zei de huisarts gister. Wel hoge hartslag 127 kan ook door de pijn komen zei de huisarts.

  Als het gordelroos is krijg ik blaasjes en als ik die krijg weten we het zeker binnen 5 dagen en als die komen moet ik binnen 24 uur medicijnen halen.

  Zoveel pijn nog nooit gehad ik zei ik beval liever nog een keer.

  De pijn zit in schouderblad/schouder rechts trekt achter door naar links, pijn op de borst voor rechts en mijn nek onderaan in het midden. Geen drukpijn zit van binnen. Alsof er beestjes eten zeg ik steeds. Vreselijk gevoel.

  Ik hoop er spoedig vanaf te zijn. Bedankt voor de reacties en nogmaals sorry vind het zelf ook niet leuk al was de bedoeling wel lief.

  Reageer
  #7

  Wie weet wat dit is?

  Reageer
  #8

  Dit bedoel ik

   

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Misschien handig om tegen je zoon te zeggen dat je in geval van nood/spoed niet op een forum om raad moet vragen,maar de huisarts, huisartsenpost of 112 moet bellen...... Daar krijg je snel antwoord en kunnen ze de vraag gelijk aan een arts voorleggen. Op een forum kan het een dag duren voor er antwoord komt en zal bij dringende zaken het advies dan zijn naar een arts te gaan. Wat je dan dus al uren geleden gelijk had kunnen doen.

  En als hij toch iets vraagt voor iemand anders,dat er bij zet. Dat hij voor (in dit geval) zn moeder een topic maakt. Je kunt geen goed antwoord verwachten als je vraag niet de juiste informatie bevat.

  Reageer
  #10

  Hij bedoelde het in ieder geval goed. De volgende keer moet hij dat gewoon kenbaar maken dan wordt er ook anders op gereageerd

  Reageer
  #11

  Ik kan op de foto niets bijzonders zien

  Reageer
  #14

  Als reactie op bericht #10:

  Op het bericht van wat van de zoon bleek,heb ik serieus gereageerd!
  Een goedbedoeld en gemeend advies om contact met huisartsenpost op te nemen,zodat die acute hulp konden bieden.

  Vervolgens lees ik dit topic waarin dezelfde vraag wordt gesteld alleen net even anders. Dan voel ik mijzelf niet serieus genomen.
  Je probeert iemand te helpen en diegene lijkt er een spelletje van te maken verschillende topics onder verschillende namen te maken.
  Dat vind ik persoonlijk niet netjes naar mensen die met goede bedoelingen op vragen reageren.
  En dat heb ik als reactie op dit topic geuit.
  Met wederom hetzelfde advies om contact met de huisartsenpost op te nemen.

  Reageer
  #15

  Ik vind deze reactie wel erg heftig Suzan. Mijn zoon moet nog leren en heeft hier zeker van geleerd. Ik heb sorry gezegd en dat is blijkbaar niet voldoende. En jij hebt ook netjes gereageerd dank daarvoor. Het is zeker niet netjes, maar ik wist het niet. Ook vind ik het wel erg lief van mijn zoon dat hij zo bezorgd was. Hij past goed op zijn moeder hij had even moeten zeggen dat hij het voor zijn moeder deed. Mijn excuus is niet voldoende zo te lezen nogmaals oprecht mijn of onze excuses. Helaas bleek ik wel hersenvliesontsteking te hebben ben daarna naar de dokterswacht gegaan en toen was alles een rollercoaster. Zoveel gebeurd vooral de prik in de rug was niet fijn gaat nu pas weer iets beter. Nog steeds zware antiobiotica 2 soorten via infuus. Ook is er een mri gemaakt en iets op gezien dus er komen vervolg onserzoeken. Lig nu wakker en het terug lezen is wel heftig. Doet mij ook wel verdriet, maar ik moet nu gaan voor mijn herstel. Ik heb er ook van geleerd zal niet snel meer iets vragen op een forum en mijn zoon ook niet. Wel jammer het is vaak iets laagdrempeliger, maar op 1 of andere manier voelt het niet welkom. Iedereen maakt fouten en als je leert van fouten is het goed vind ik. Nogmaals bedankt voor de reacties en jullie tijd.
  Alle goed toegewenst en vooral gezondheid het laatste is niet te koop en zoveel waard als dat goed is. Groet Ilja

  Reageer
  #16

  Ik vind het heel vervelend voor je om te lezen dat je toch behoorlijk ziek bleek te zijn.

  Maar het bevestigd dus wel wat ik schreef: bij ernstige,acute klachten is het verstandiger medische hulp in te schakelen ipv een forum te raadplegen.

  Iedereen is meer dan welkom op het forum,maar het is voor alle gebruikers wel prettig als er op een serieuze manier gebruik van gemaakt wordt.
  En het is in het eigenbelang van die gebruikers, dat zij zelf een inschatting maken wat vragen zijn voor een forum,en wat klachten zijn waarbij je toch het antwoord van een arts of zelfs acute medische hulp nodig bent.

  Dat kun je je zoon dus beter ook leren, een forum is handig als je een klein vraagje hebt,waarvan het antwoord wel een tijdje kan wachten.
  Maar bel bij spoedgevallen altijd de huisarts, huisartsenpost of 112,daar krijg je direct iemand aan de telefoon die de situatie kan beoordelen en zo nodig actie kan ondernemen.
  Hang desnoods de nummers op de koelkast of ergens waar hij ze makkelijk kan vinden.

  Ik wens jou veel beterschap en een spoedig herstel!

  Reageer
  #17

  Sterkte, Ilja! Echt heel heftig..

  Het is en blijft een zeer onduidelijke website voor veel mensen. Dat mag toch gezegd worden.

  Het lijkt immers een website (dokter.nl) waarop dokters reageren. En dat is niet zo. Ook de moderator is niet academisch geschoold en geen dokter.
  Hij heeft geen opleiding gehad op gebied van vrijwel alle vragen die worden gesteld, maar probeert ze zo goed mogelijk te antwoorden.

  Geluk is dat de meeste vragen uit hypochondrie worden gesteld, en mensen hier de ruimte krijgen om heel vaak opnieuw geruststelling te vragen over bultjes, vlekjes, poep, temperaturen, enz. Weliswaar volledig tegen de ggz-standaarden in.

  Het zegt ook genoeg dat Suzan, een medeforumgebruiker en ook geen dokter, deze onduidelijkheid over het gebrek aan dokters op de website zo vaak probeert enigszins te verhelderen.
  Feitelijk stapt zij daarmee in een rol van mede-moderator.

  Het is wat het is.

  Reageer
Reageer op: Pijn en nu jullie tips
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief