Vreemde sensaties links van nek

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds enkele weken regelmatig vreemde sensaties aan de linkerkant van mijn nek, ongeveer 4 vingers vanaf de onderkant van mijn oor gemeten. Het begint met een samentrekkend gevoel waarna ik dit kort daarop ook in mijn hoofd ervaar. Ik word vervolgens duizelig en mijn hart begint sneller te kloppen. Uiteindelijk trekt dit weer weg om tegenwoordig op zeer regelmatige basis terug te keren.

    Achtergrond informatie:

    - In maart 2020 corona gehad met een lange nasleep.
    - 10 jaar geleden aangereden en daar chronische pijnklachten aan o.a nek overgehouden.
    - In januari/februari/maart dit jaar meerdere keren gekraakt bij een chiropractor.
    - Sinds juni/juli dit jaar een aantal behandelingen prolotherapie gehad (glucose oplossing, ) in de spieren van de nek. Overigens niet in het deel waar het samentrekt, maar dat zegt niet perse iets lijkt mij. Ik heb de laatste behandeling op 9 augustus gehad en de beschreven klachten ontstonden eind augustus.
    - Andere klachten: snel vermoeid, kortademig, druk op het hoofd (geen pijn maar het voelt alsof je op je kop hangt) en "wankel" in de benen bij het lopen (lastig uit te leggen). Dit kan wellicht (deels) nog te maken hebben met de nasleep van corona.
    - Geen hyperventilatie of stressklachten.

    Ik ga nu de klachten aanhouden uiteraard zsm een afspraak maken met de huisarts en ook zal ik de arts die mij prolotherapie heeft gegeven benaderen. Maar voor nu vraag ik me af of iemand bekend is met deze klachten cq een idee heeft wat het zou kunnen zijn en mij even gerust kan stellen. Ik ben redelijk nuchter en ontspannen van aard maar deze klachten maken me inmiddels een beetje onzeker.

    Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Vreemde sensaties links van nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief