Meermaals keelpijn

 • #1

  Goedenavond forummers,

  Drie week geleden heb ik last gehad van extreme keelpijn die uitstraalde naar mijn oor. De keelpijn was aanwezig aan de linkerkant van m’n keel en ook die kant van mijn oor deed zeer. Naast de keelpijn had ik ook last van nachtzweten en het vaak koud, van koorts was geen sprake. Ik ben toen naar de huisarts gegaan die even gekeken heeft en opgezette lymfeklieren vaststelde, maar hij gaf aan dat de keelpijn vanzelf weer over ging. Na een dikke week was dit inderdaad zo.

  Nu is sinds gister opnieuw de keelpijn terug, startend met een flauwe irritatie en ondertussen alweer zeer pijnlijk. De keelpijn begint alweer uit te stralen richting m’n oor en ook is m’n lymfeklier weer opgezet, ook is er van nachtzweten weer sprake. Naast deze klachten heb ik nu ook zeer vaak hoofdpijn, is er veel slijm en ben ik erg moe en suf sinds 4 dagen. Tevens heb ik 2 bobbeltjes waargenomen aan de rechterkant van m’n hals, zo’n 2cm boven het sleutelbeen.

  Ik weet op dit moment niet zo goed wat ik moet en of ik me zorgen moet maken en de moed moet bij elkaar rapen om naar de huisarts te stappen, of dat ik het eerst beter even af kan wachten. Waar ik vooral bang voor ben is dat de huisarts weer met het nieuws komt “dat het vanzelf wel over gaat” en het voor mij een beetje voelt alsof ik z’n tijd verspild heb, ondanks dat er nu ook andere klachten aanwezig zijn.

  Ik snap dat jullie geen dokters zijn, maar dacht misschien is er iemand die zich herkent in mijn verhaal en mij kan vertellen wat er mogelijk loos is en of ik het beter even af kan wachten.

  Thanks alvast!

  Reageer
  #2

  Als de keelontsteking zo snel weer terug is, maak je toch maar even een afspraak bij de huisarts. Misschien heb je dan toch een kuurtje nodig en wellicht een corona test

  Reageer
Reageer op: Meermaals keelpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief