Bobbel/bult op achterhoofd?

 • #1

  Hey, ik heb al sinds mij 2e elke dag hoofdpijn en heb al meerdere keren migraine aanvallen gehad, maar de laatste 2 weken heb ik echt abnormale hoofdpijn die echt wel 3x zo erg is dan mijn normale hoofdpijn of de migraine die ik normaal heb, ik ben er ook achtergekomen dat ik nu een harde bobbel/bult op mijn achterhoofd heb en kan mij absoluut niet heugen of ik die altijd heb gehad. Het voelt als een stuk bot, maar hij jeukt af en toe en het heeft steeds dat gevoel dat je soms hebt in je armen ofzo dat je het even moet laten knakken en dan is het weer goed, maar dat kan natuurlijk niet bij je hoofd. Wat kan die harde bobbel zijn en de toename is mijn hoofdpijn?

  Reageer
  #2

  Hey,
  Dat lijkt me een vraag voor je huisarts, daar zal zonder onderzoek weinig over te zeggen zijn......

  Reageer
  #3

  Hey, Suzan. Ja, ben helaas bang dat ik imdd er toch weer aan moet wagen. Ik ga niet graag naar de huisarts want die gast heeft letterlijk gezegd dat ik met mijn hoofdpijn moet leren leven. Echt weer zo'n uitspraak van een persoon die amper hoofdpijn heeft. Kan je niet heel veel mee.

  Reageer
  #4

  Hey,

  Als je huisarts het zelf niet weet, vraag dan een verwijzing naar de Pijnpoli of Hoofdpijnpoli. Daar hebben ze veel meer kennis van chronische pijn dan een huisarts.

  Reageer
Reageer op: Bobbel/bult op achterhoofd?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief