Nekklachten/krampen na concert

 • #1

  Beste forum,

  Na afgelopen twee jaar regelmatig naar concerten te zijn gegaan waar ik mijzelf schuldig maakte aan het fenomeen headbangen heb ik af en toe last van mijn nek gekregen. In eerste instantie bleef het bij een lichte spierpijn na het concert wat vaak de volgende dag over was, en op zijn langst na twee dagen verdween. Helaas komt er direct een lichtere, zeurende variant terug als ik 1 a 2 minuten mild met mijn hoofd mee beweeg op de maat van snelle muziek. Deze lichte pijn straalt overigens niet uit naar armen of benen.

  Het bevind zich voornamelijk aan de rechter kant van mijn nek waar de trapezius spier met de schedel verbind. Na horror verhalen gelezen te hebben van geslipte nek discus, gezwollen nekwervels, operaties en potentiële verlammingen leek het mij verstandig om dit neer te leggen bij het forum. Wat zou dit kunnen zijn?

  Met vriendelijke groeten,

  Jan Mooijman

  Reageer
  #2

  Hey,

  Het lijkt mij verstandiger het neer te leggen bij een fysiotherapeut dan bij een forum 😉

  Die kan je onderzoeken en behandelen indien nodig. Het klinkt als overbelaste spieren, daar kan een fysio wel wat aan doen.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Misschien zijn de spieren overbelast. Ga met de klacht naar een fysiotherapeut

  Reageer
  #4

  Whiplash Headbangen ! Nooit meer headbangen, je maakt jezelf invalide voor het leven. Whiplash is geen lachertje, geloof me maar de gevolgen ervan nog minder.

  Reageer
Reageer op: Nekklachten/krampen na concert
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief