Nekpijn, vastzittende spieren

  • #1

    Ik heb hulp nodig.

    Ik ben 23 jaar en 10 jaar geleden kreeg ik voor het eerst nek klachten. Toen sporadisch, nu bijna dagelijks. In die 10 jaar tijd heb ik verschillende fysiotherapeuten gezien, manuele therapie, chiropractie, dri needling, er zijn fotos gemaakt, hoofdpijn artsen, eigenlijk heb ik bijna alles wel gehad. Eigenlijk kwamen ze allemaal met een andere oorzaak. Scheve wervels/ruggengraad, ongelijke voeten, instabilitiet in mijn schouders etc. Nu het op een punt is dat het me echt heel erg belemmerd in het dagelijks leven zit ik met mijn handen in mijn haar. Elke dag ga ik op survival modus, elke avond met koppijn in slaap en er smorgens weer mee wakker worden.
    Wie kan mij helpen? Komen deze klachten iamand bekend voor?

    Pijn in spieren die onder schouderblad lopen richting aanhechting schedel.
    Vaak mee wakker worden, of komt juist na tillen/een dag werken/ druk maken.
    Gaat vaak over in hoofdpijn.
    Oorzuisen/doof gevoel aan de kant van de pijn.
    Pijn zit altijd of links, of rechts. Nooit beide kanten tegelijk. Wisselen elkaar af.

    Reageer
    #2

    Wanneer ben je voor het laatst bij een fysiotherapeut geweest?

    Reageer
    #3

    Maand of 8 geleden. Ik kreeg toen dry needle behandeling maar daar werden de klachten heel erg door. Die laatste fysio dacht dat mijn schouderspieren niet meer mee wilden werken, en alles wordt overgenomen door mijn nekspieren. Dat die vervolgens altijd overbelast zijn.

    Reageer
    #4

    Je klachten lijken op het trapeziussyndroom. Vraag aan de huisarts een verwijzing boor de reumatoloog. Niet vanwege reuma, maar omdat dat de arts voor spieraandoeningen is.

    Reageer
Reageer op: Nekpijn, vastzittende spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief