Piepende ademhaling

 • #1

  Hallo,

  Al een tijdje heb ik een piepende ademhaling en vochtophoping in mijn hals. Dit gaat gepaard met een geknepen gevoel in mijn hals, globusgevoel, verhoogde slijmproductie, keelpijnen, heesheid. De piepende ademhaling komt uit mijn hals omdat het daar vernauwd is naar mijn idee.

  De KNO arts zegt dat de piepende ademhaling en verhoogde slijmproductie komt door spierspanning van het strottenhoofd. Ik heb echter mijn twijfels... hij had weinig tijd voor me en heb soms het idee dat specialisten zich er makkelijk vanaf maken op die manier. Word weer weggestuurd. Hoezo veroorzaakt spierspanning een piepende ademhaling? Ik ben al even bij een hoofd-hals fysio oa voor larynxmanipulatie, dus neem toch aan dat het al beter had moeten zijn..

  heeft iemand idee├źn hierover?

   

   

  Reactie
  #2

  Hey marloes,

   

  ik heb precies hetzelfde alleen dan zonder een piepende stem, ik heb ook dst ik telkens slijm moet spugen omdat het gwn zo veel is constant! Ik krijg een echotest bij mijn hals en een CT scan van mijn voorhoofd. Mijn KNO-arts wist niet zeker wat het was, ik ben heel erg bang dat ik een tumor heb

   

  Reactie
  #3

  Hey,

  wat fijn dat je een meedenkende kno arts hebt... ik werd hier gewoon mee naar huis gestuurd. Ik kan me namelijk njet voorstellen dat je door spierspanning een piepende ademhaling krijgt.

  Maar jij hebt geen piepende ademhaling? Bij jou klinkt het als gewoon slijm. Hoe is je voeding? Probeer alle melkproducten eens te laten staan. Ooit getest op allergie├źn en intoleranties?

  Reactie
Reageer op: Piepende ademhaling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief