CHRONISCHE HOOFDPIJN ACHTERHOOFD NA GEBRUIK PIJNSTILLERS

 • #1

  Hallo.

  Ik ben een vrouw van 28 met een redelijke gezondheid.

  Ik heb inmiddels bijna 2 maanden geleden mijn verstandskies rechtsonder laten trekken. Ik kreeg vervolgens alveolitis en het ging flink ontsteken. Met als gevolg dat ik 2/3 weken extreme pijn heb gehad.

  Ik nam tijdens deze periode op recept van de huisarts en tandarts.

  • 1x Pantoprazol als maagbeschermer.

  • 3x per dag 600mg Ibuprofen bruis zakjes.

  • 4x 2 Paracetamol met Tramadol.

  • Soms slikte ik nog een paar paracetamol van 500mg bij.

  • AB kuur van 7 dagen Ammoxiline.

  Ik ben inmiddels al een tijdje van de pijnstillers af. Maar sinds ik ermee ben gestopt (4 weken) heb ik constant last van hoofdpijn op 1 specifieke plek. Het is bij mijn achterhoofd rechts.

  Het is een drukkende stekende pijn waar ik veel last van heb. Soms word ik er ook erg duizelig van en licht in mijn hoofd. De drukkende pijn beperkt zich tot het achterhoofd rechts. En de steken schieten vaak door mijn hele hoofd en sinds een aantal dagen ook naar mijn nek.

  Ik weet niet of dit door het medicijn gebruik komt maar dit was het enige ongebruikelijke in mijn leven. Er zijn verder geen bijzonderheden geweest.

  Nu heb ik net als ieder ander wel eens hoofdpijn maar dit voelt heel anders aan voor mij. Het word ook niet minder als ik bijv in een donkere kamer ga liggen zoals dat vaak bij mensen met migraine helpt, meer water drink etc. De hoofdpijn is constant aanwezig vanaf het moment dat ik opsta tot ik weer naar bed ga.

  Ik slik bewust geen paracetamol voor de hoofdpijn omdat ik al een lange tijd erg veel paracetamol heb geslikt ivm met de alveolitis.

  Kan het zo zijn dat ik hoofdpijn krijg omdat ik afhankelijk ben geworden van pijnstillers? Of kan het ergens anders aan liggen en moet ik een afspraak maken met mijn huisarts?

  Mvg

  Bella

   

   

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het toch goed is om een afspraak bij de huisarts te maken

  Reactie
Reageer op: CHRONISCHE HOOFDPIJN ACHTERHOOFD NA GEBRUIK PIJNSTILLERS
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief