Niet overgaande hoofdpijn

  • #1

    Ik had 4 dagen geleden ook geschreven met zo een beetje zelfde klacht.
    maar het is nou al 4 dagen wat meer duidelijk wat voor klacht ik heb en wat continu aanwezig is.
    ik gaf toen over hoofdpijn ontsteking kies etc

    ben vrijdag naar tandarts geweest en had geen ontsteking kies maar tandvlees. Heb spoelwater ervoor gekregen. Maar  dat hoofdpijn is geen pijn die in hele hoofd aanwezig is. Is aan linkerkant, en is drukkend aanwezig. Net alsof er in word geknepen, en voelt net alsof er wat zwaars in zit. En bij bewegingen word de druk meer. Pijnstillers helpen helemaal niet. En nu ik al 4 dagen aan 1 kant niet weggaande druk gevoel heb, maak ik me nou wel heel erg zorgen en ben ik nou wel echt bang. Heb gekeken en toch kwamen er weer enge dingen uit. Maandag wil ik toch wel me huisarts bellen. Maar tot maandag......?
    graag wil ik weten wanneer je je pas wel zorgen moet maken bij een hoofdpijn zodat ik kan weten of mij hoofdaandoening zorgen te maken is of niet.
    nogmaals bedankt!!!!

    Reageer
    #2

    Wat ik graag erbij wil voegen is het volgende, naast dat heb ik ook een enorme pijn aan mijn achter nek/rug/ schouder. En het pijn zit ook soms op me voorhoofd. Maar meest en continu aan linker helft.

    Reageer
    #3

    Heb je stress/spanningen?

    Reageer
    #4

    Nee,

    maak me alleen zorgen of er wat onderliggende ernstige oorzaak kan zijn.

    Reageer
    #5

    Als u mijn verhaal leest wat denkt u dat het kan zijn.

    ik vind het moeilijk om het te beschrijven dus ben bang dat ik het verkeerd uitleg. Daarom wil ik het nogmaals even in woorden brengen.
    het is geen zeurende hoofdpijn. Maar een druk net alsof er iets zwaars op me hoofd of in me hoofd is. En heel af en toe beweging voel ik een pijnscheut. Maar voor de rest dat druk voel ik ook meer bij liggen.
    ik weet dat het niet goed is maar omdat het vermoeiend is met zo een klacht ermee te lopen dagen heb ik gegoogled . En kan veel oorzaken zijn. Spanningshoofdpijn etc maar bij druk in hoofd staat er overal dat het een oorzaak van hersentumor kan zijn. Dat dat een druk verhoging kan geven in hoofd. En daarom ben ik dus toch wel bang.
    maar naast dat heb ik gelukkig geen andere klachten die daarop wijzen!

    Reageer
    #6

    Ik heb dit dus ook. Al bijna 4 weken. Ik vraag mij af of dit komt omdat ik stress dat er iets in me hoofd zit? Kan je zolang drukkende hoofdpijn hebben door stress??

    Reageer
    #7

    Stress/spanningen en angst kunnen  dat heel goed veroorzaken

    Reageer
Reageer op: Niet overgaande hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief