maanden hoofdpijn en bloed niezen en nu erg duizelig

  • #1

    geachte heer,mevrouw,

     

    ik heb al maanden last van hoofdpijn en moet ook al maanden telkens bloed niezen ...

    de huisartst dacht misschien zijn het wel aardertes die los gaan maar ik heb nu al zovaak bloed moeten niezen dat het niet meer op 2 handen te tellen zijn ..

    heb al 5 x gehad dat mijn linker kant van lichaam doof werd kon het nog wel bewegen maar het ging moeizaam per duurde dat ongeveer 10 minuten daarna was het gevoel weer helemaal terug.

    nu heb ik vandaag ineens erger hoofdpijn het is zo plots toegenomen en ik vroeg de begeleidign wat ik hier aan kan doen toen zeiden ze het gaat vanzelf wel weer over.

    tevens het dove gevoel van linker lichaams helft. als ik dat weer krijg dat het doof word dan mag ik niet met dokterswacht bellen van de begeleiding omdat ze zeggen dat heeft iedereen wel eens last van en dat gaat vanzelf weer over.

    ik ben nu duizelig en ga zo maar slapen

    tevens ben ik 15 kilo afgevallen in 4 weken maar dat moet de huisarts nog weten.

    groet,

     

    g

    Reageer
    #2

    had het vanavond weer kon het wel bewegen maar het voelde doof aan de linker kant. dus ik dacht bel de dokters wacht op komt de begeleiding van talant hangt de telefoon op en ik moest maar wachten tot het vanzefl weer over ging. ik heb nu ook iets er bij gekregen ik moet nu ook bloed plassen ........ en het doet overal in mijn hele lichaam zeer. botten beginnen pijn te doen maag doet zeer bloed poepen en ben nog meer afgevallen ben weer zo´n 4 kilo kwijt. en ik heb enorme pijn in mijn hoofd. dat word met de dag erger. maar begeleiding zegt dat iedereen dat wel eens heeft ik ga maar slapen proberen of dat lukt weet ik niet.

    Reageer
Reageer op: maanden hoofdpijn en bloed niezen en nu erg duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief