Druk op hoofd en duizelig

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik heb al een week of twee last van een druk op mijn hoofd. Toen ik vanmiddag aan het werk was werd ik opeens heel erg duizelig en viel ik zelfs bijna flauw. De druk werd op dat moment ook erger. Het voelt alsof iemand constant op me hoofd drukt. Ook wanneer ik loop voelt het alsof ik naar achter word geduwt en elk moment naar achter kan vallen. Ik had hier eerder nog geen last van, pas na dat ik opeens zo duizelig werd.

  Ik moet er wel bij zeggen dat ik erg veel last van angst, stress en hyperventilatie heb gehad. Alleen is dat nu al meer dan een half jaar geleden. In die periode had ik ook af en toe een druk in me hoofd alleen niet zo erg als vanmiddag waarbij ik bijna door me benen zakte. Voel me ook niet echt erg gestresst meer de laatste tijd.

  Reageer
  #2

  Doe eens de test op basis van de klachten die je vandaag had
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reageer
  #3

  Dit is geen hyperventilatie. Ik heb bijna 4 jaar lang last gehad van hyperventilatie (heel soms nog steeds) en dat voelt heel anders dan dit. Ik had het gister avond weer. Opeens tijdens het avondeten werd ik weer heel duizelig. Me hoofd draaide helemaal voelde het. Dit keer werd ik ook nog eens heel misselijk erbij. Ik ging toen even naar het toilet en daarna in bed liggen. Toen trok het weer vrij snel weg. Vind dit erg vervelend want durf nu niet meer naar werk te gaan.

  Reageer
  #4

  Heb je de test dan wel gedaan?

  Reageer
Reageer op: Druk op hoofd en duizelig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief