Spasmen? hyperreflex?

 • #1

  Ik heb last van een zenuwtrekje namelijk ik zit de hele tijd zit te trillen met mijn benen. Ik doe dat onbewust. Als ik wil kan ik het ook onderdrukken maar zodra ik afgeleid ben doe ik het weer.

  Ik heb ook last van het onwillekeurig samentrekken van spieren, ook alleen in mijn benen. Is heel kort en hevig. Dit heb ik vooral 's nachts als ik in bed lig. Maar niet zo erg dat ik er wakker van lig hoewel ik er soms wel wakker van wordt.

  De huisarts heeft wel eens gezegd dat ik een hyperreflex heb toen hij een keer mijn kniereflex testte. En mensen zeggen vaak tegen me dat ik een beetje lomp loop (mijn voeten niet goed optil enzo).

  Ik heb er eigenlijk weinig last van maar ik vind het wel een beetje gek en vraag me af waar het van komt. Ik vind het ook gek dat ik van mijn armen bijv helemaal geen last heb, want ik kan piano spelen als een gek. Zijn er meer mensen die dit hebben?

  Reageer
  #2

  Nou, blijkbaar niemand die hier last van heeft...
  Ik vind het wel een gek verhaal en zou voor de zekerheid een verwijzing voor een neuroloog vragen aan de huisarts, als ik jou was!

  Reageer
  #3

  Ja ik herken het dat mensen zeggen dat ik wat lomp loop. ik heb verder geen last van trillingen of iets dergelijks. Maar wel die verhoogde reflex bij het tikje tegen mijn knie. Ik ga hier inderdaad voor naar een neuroloog kijken of er wat aan gedaan kan worden. Dit adviseerde mijn huisarts.

  Reageer
Reageer op: Spasmen? hyperreflex?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief