Beelden in m’n hoofd

 • #1

  hallo, ik ben 17 jaar jong, en ik heb last van beelden in m'n hoofd, die beelden die duren meestal maar 30 seconden lang, en soms heb ik er wel 3x per dag last van, maar soms kan het ook 2 weken wegblijven ineens, ik zie bepaalde beelden en ben op dat moment duizelig en voel me erg van de wereld, 30 seconden later weet ik niet wat ik heb gezien qua beelden, heel raar... , de beelden komen me wel heel erg bekend voor, ik denk zelf dat het beelden zijn uit mn dromen... ik kan me er niets anders bij voorstellen...ik wil graag weten wat dit nou precies inhoud, straks is het wel iets ernstigs en dat is dan wel fijn om te weten..

  Alvast bedankt..
  Liefs
  Selina.

  Reageer
  #2

  moeilijk om zo op het forum te beantwoorden.

  Het kunnen een aantal dingen zijn, wat je uit moet laten sluiten door de dokter is dat je b.v. last hebt van kleine epileptische aanvallen, dat zal wel niet, maar is niet helemaal onmogelijk. Eerst medische oorzaak uit laten sluiten dus!

  Verder zou je eens met een medium kunnen gaan praten, misschien bij jijzelf wel paranormaal begaafd.

  Sterkte en Succes, Brenda

  Reageer
  #3

  Gebruik je drugs? Ben je verder gezond? Vermoeid? Andere psychische klachten? Stress?
  Ga ermee naar je huisarts, mogelijk is er iets lichamelijks aan de hand, dat kan hij uitzoeken, misschien is een psycholoog de aangewezen hulp.
  Of je wel of niet een medium bent vind ik wat kort door de bocht, hoewel ik deze mening wel respecteer.

  Reageer
  #4

  Ik gebruik geen drugs, en leef gezond.. sport ook nog eens, dus daaraan kan het niet liggen, ik ga liever niet nar de dokter.. ik ken hem al wat langer.. hij zegt waarsch dat ik gewoon moet uitrusten, maar ik neem al voldoende rust..

  Reageer
  #5

  als je even van de wereld bent kan het inderdaad wel zijn dat je epilepsie aanvallen krijgt, wat die beelden betreft, gaat het misschien over een specifiek hersennetwerk dat een beetje abnormaal ligt ofzo, maar iedereen is anders maar sommigen nog iets meer, waarmee ik de hersenen bedoel, als je het aan mij vraagt (de beelden) niks om je zorgen over te maken. wat de duizeligheden en de 'van de wereld' verschijnselen betreft, die zijn toch wel iets riskanter.
  groetjes, neurodude 😉

  Reageer
  #6

  Een online discussieforum van epilepsiepatiënten in Amerika is deze week aangevallen door hackers. Die plaatsten honderden snel bewegende, flitsende afbeeldingen op de site, waardoor sommige bezoekers hevige aanvallen kregen.

  Later wisten ze de browsers van forumgebruikers door te sturen naar andere websites, waarop ook hevige flitsen werden getoond. Bij epilepsiepatiënten kan blootstelling aan dergelijke visuele prikkels ernstige klachten veroorzaken, waaronder spasmen en bewusteloosheid.

  Volgens Wired gaat het mogelijk om de eerste hackaanval ooit die gericht was op het toebrengen van fysiek leed bij slachtoffers. Klachten van de bezoekers liepen uiteen van migraine tot bewustzijnsverlies.

  Het is onduidelijk wie achter de aanvallen zit, en wat het motief is van de daders. Volgens Wired zou het mogelijk gaan om een groep hackers die eerder verantwoordelijk was voor aanvallen op websites van de Scientology-sekte.

  De patiëntenvereniging die het forum onderhoudt, haalde de site korte tijd offline om de schade te herstellen.

  Reageer
  #7

  Hallo. Ook ik heb die beelden en heb last van een bijna flauwvallen.Het lijkt daarna wel of de wereld er heel anders uitziet. Ik loop als in een cocon. Zelfs mijn vriend is een vreemde voor mij. Wat kan het zijn? Bij een MRI is niets gebleken van epilepsie.

  Reageer
  #8

  Hallo~

  Ik wilde heeel even reageren op de post over de hackers. Ik wil niet helemaal off-topic doen, maar de term "hackers" in deze is niet helemaal correct; hackers distantiëren zich in de regel van - laten we zeggen, kwaadaardig gedrag. 't Lijkt een beetje mieren*!# nu, misschien, maar er zit een aanzienlijk verschil tussen hackers(of white hats) en crackers(of black hats). Hackers zijn voornamelijk gefocused op het ontwikkelen van open-source oplossingen in contradictie met de crackers die er in de regel op uit zijn om schade toe te brengen (meestal aan bedrijven door het illegaal kraken van software, maar blijkbaar ook wangedrag zoals beschreven in de bovenstaande post)

  Als toevoeging op 't eigenlijke onderwerp:
  Wat jullie omschrijven klinkt als wat ik ooit eens gedaan heb als experiment op mezelf, namelijk mezelf zo lang mogelijk wakker houden (na 4 dagen vond ik 't echt niet leuk meer). Lopen leek alsof ik zweefde en oninteressante wandelgangen gingen min of meer onbewust. (ik heb tevens besloten dat nooit meer te doen en ik raad 't iedereen absoluut af.)

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb ook die beelden en val dan ook soms flauw, ben er al geloof ik 30 jaar mee bezig om uit te vinden wat het is en waar het vandaan komt. Zou graag in contact komen met mensen die hier dus ook last van hebben. Ik voel me dan ook de hele dag anders en blijf af en toe van alles in mijn hoofd zien.

  Reageer
  #10

  Ik heb ook die beelden en ben blij te horen dat er meer mensen zijn die er last van hebben, zou graag in contact met je komen. Of weten wat je eraan gedaan hebt.

  Reageer
  #11

  paranormaal begaafd...ga toch fietsen brenda

  lijkt veel meer op voor tekenen of lichte epileptische aanvallen...zo is het bij ook begonnen. die beelden kan je ook deja-vu noemen.ofwel het weer zien van beelden uit je droom of eerder schijnbaar meegemaakte dingen.

  als jij je herkend in die deja-vu,s.....dan kan dat heel normaal zijn. iedereen heeft dat.
  echter bij slapeloosheid,vermoeidheid,drugs of alcohol gebruik kan het toenemen.

  check het out.....

  Reageer
  #12

  Ik kan de reactie van de vorige schrijver goed plaatsen. Binnen het reguliere medische circuit geldt slechts de wetenschappelijke waarheid. Daarbinnen is het quatsch al wat niet aangetoond kan worden. Deze klachten worden dan al gauw aan een ziektebeeld toegeschreven. Op zich is dit volgens mij juist, omdat het probleem dan duidelijke handen en voeten heeft en misschien behandeld kan worden.
  Daarnaast wordt het ook door zorgverzekeraars ondersteund om binnen het complementaire medische circuit informatie in te winnen voor vagere klachten die de gemiddelde huisarts af doet als onzin, maar waar de cliënt wel aan lijdt. Dit lijden vind ik van een hoger belang dan de mogelijke beperkingen van de wetenschap. Dus als de patiënt zelf kiest zich te willen verdiepen in complementaire geneeswijzen, dat vind ik dat dat moet kunnen.
  En ik vind dat dat hier goed besproken moet kunnen worden met respect voor wederzijdse standpunten. En het liefst binnen een discussie op basis van argumenten.

  Wat de waarheid is? Ik weet het niet!

  Reageer
  #13

  bas...

  daar ben ik het helemaal mee eens....
  doen wat voor jouw het beste en of het fijnste is.
  maar ik druk mee mestal gewoon zo uit...duidelijk leesbaar voor iedereen
  uitendelijk gaat het om het resultaat.

  ciao

  Reageer
  #14

  niet Bas
  ik bedoel MARC

  Reageer
Reageer op: Beelden in m’n hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief