Tintelingen arm, been en mond rechterkant

  • #1

    Hallo,

    Vanmorgen werd ik wakker met tintelingen in mijn rechterarm en been. Ik wilde mijn mobiel pakken om de wekker uit te zetten, dus pakte ik met mijn linkerhand mijn rechterarm op. Deze zwalkte vreemd en tegelijkertijd voelde ik koude tintelingen in mijn rechter mondhoek.

    Ik schrok zo dat ik uit t bed sprong om in de spiegel te kijken. Geen scheve mond gelukkig en kon mijn rechterarm weer bewegen.

    Dit alles duurde denk ik nog geen minuut. Daarna aangekleed, maar had wel hoofdpijn en nekpijn, misselijk en een bekneld gevoel in mijn arm.

    Ik heb vaker last van paniekaanvallen en daarom wil ik niet de huisarts bellen, omdat ik dan Eem zeur ben, maar ik vind t erg eng.

    Wat kan t zijn?

    Reageer
    #2

    Het is heel goed mogelijk dat een wat ongemakkelijke houding hebt gehad tijdens het slapen. Daardoor kan de bloedtoevoer aan een kant van het lichaam wat worden belemmerd. Dat herstelt op zich vrij snel weer als in beweging komt.

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor je reactie. Naast wat hoofdpijn heb ik geen tintelingen meer.

    Reageer
    #4

    goedenavond ik kreeg net tintelingen in mijn linkermond hoek en lippen en in mijn linkerhand. Verder geen pijnen. Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #5

    Heb je stress/spanningen?

    Reageer
Reageer op: Tintelingen arm, been en mond rechterkant


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief