Vinger gevoelig

 • #1

  Als ik bijvoorbeeld mijn middelvinger stoot (onder nagelbed) dan is het daar heel gevoelig. Kan dit een beknelde zenuw zijn? Ik heb dit eigenlijk al jaren, heel lang dus. Soms doet het ineens uit het niets opspelen, gaat ook wel weer weg. Een ietwat kloppend gevoel lijkt het.
  Ik had er eigenlijk nooit aandacht of overin gezeten, maar nu ik in een behandeling ben voor mijn ziekte-angst merk ik dat ik alles wat mij onbekend is ik zie als gevaar. Zo denk ik nu ineens aan een tumor (terwijl ik deze klachten echt dus al jaren heb). Is dit iets om mij zorgen over te maken?

  Reageer
  #2

  Dat is toch heel normaal als je de vinger onder het nagelbed stoot

  Reageer
  #3

  Jaa, maar soms heb ik het ook zonder dat ik me stoot. Het is daar altijd al gevoelig geweest, al jaren.

  Reageer
  #4

  Ga dan eens naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #5

  Ja dat wil ik ook doen.. Ik kan pas dinsdag terecht hoogstwaarschijnlijk.
  Moet ik me hier zorgen over maken? Wat kan dit zijn?
  Is dit geen tumor? Of had ik het dan allang opgemerkt? En is een gevoelige zenuw op die plek mogelijk? Het is op de zijkant als ik erop druk. Maar de hele nagel (eronder) is gevoelig.

  Reageer
  #6

  Een tumor is wel erg ver gezocht... eerst maar eens naar de huisarts

  Reageer
  #7

  Het lijkt soms ook gevoelig te zijn in het midden van mijn hand. Dat loopt dan wat door naar boven, naar de middelvinger zelf. Is dat dan bijvoorbeeld reuma? Het wordt erger als ik een poos met m'n telefoon zit in die hand. Maar omdat ik het dus al jaren heb..

  Reageer
  #8

  Vergezocht maar niet onmogelijk? Het idee alleen al maakt me echt bang.. Ik heb dit nooit als iets spannend gezien en nu maak ik me meteen erge zorgen..

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vinger gevoelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief