Mri

  • #1

    Ik heb nu al 2 jaar verschillende klachten. Vaak hoofdpijn nek en schouderpijn. Laatste tijd ook heel veel druk gevoel in mn hoofd waardoor mn oren gaan suizen en als ik buk krijg ik zo'n druk op mn ogen dat het voelt alsof ik niet kan focussen ofzo. Heb ook al een paar keer gehad dat ik niet meer klok kan kijken begrijp er dan gewoon ineens niks meer van. Ben ook wat stunteliger loop vaker ergens tegenaan enzo. Nu ben ik laatst flauw gevallen en een paar dagen daarna hing mijn rechter mondhoek wat naar beneden en kon ik slecht uit mn woorden komen. Dit duurde ongeveer een half uur toen trok het weg. Heb dit ook verteld aan de huisarts en die stuurt mij toch door naar de neuroloog. Nu heb ik in juli 2019 nog een mri scan gehad waar niks op gevonden is. Is er een kans dat er nu na 4 en half jaar toch wel wat ernstigs gevonden word zoals een tumor of groeit die niet zo snel?

    Reageer
    #2

    Je hebt toch regelmatig last van angsten voor ernstige ziekten als ik zo naar de topics kijk die je eerder al hebt geplaatst. Ben je voor de vastzittende nekspieren ook al bij een fysio geweest? Gebruik je ook nog steeds tramadol?

    Reageer
    #3

    Ja daar ben ik al geweest maar hier werd het niet beter van. Ik heb inderdaad al een tijd angsten maar dat komt omdat ik steeds klachten heb. Het begon 2 jaar geleden met aanvallen die lijken om de aanval van meniere (komt veel in mijn familie voor dus vandaar dat de kno arts dacht dat ik hetzelfde heb). Maar ik voel me gewoon steeds slechter worden. Nee ik gebruik geen tramadol meer daar ben ik direct na die eerste keer mee gestopt.

    Reageer
    #4

    "Ik heb inderdaad al een tijd angsten maar dat komt omdat ik steeds klachten heb." Het een kan het ander dus wel in stand houden. Misschoen daar dan toch maar eens met de huisarts over praten als er niets uit het onderzoek van de neuroloog komt

    Reageer
    #5

    Ja oké dat zal ik doen maar ik heb nog niet echt antwoord op mn vraag nu:( zou dat kunnen of is het onwaarschijnlijk omdat t 4 jaar geleden goed was?

    Reageer
    #6

    Dat is onwaarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Mri


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief