Constante hoofdpijn na drugsgebruik

  • #1

    Goedemiddag,

    Voor dat ik begin zou ik alvast maar zeggen dat dit waarschijnlijk een lange post word. Ik wil namelijk zoveel mogelijk details geven.

    Ik ben 24 jaar en ik gebruik geen medicijnen.

    Het begon allemaal in de week van 20-26 November. Op donderdag de 23e ben ik met wat vrienden biertjes gaan drinken in de stad. Dit ging allemaal prima, na het bier drinken ging ik met andere vrienden nog even uit in de plaatselijke club. Nou puntje bij paaltje werd het een latertje en was ik pas 05:00 thuis, niet iets wat zeer ongebruikelijk is voor mij.

    Enfin, op vrijdagmiddag werd ik met een flinke kater wakker maar niks wat ik nog nooit had meegemaakt. Vrijdagavond had ik een studentenfeest, hier ben ik met 3 vrienden naartoe gegaan. De avond was gezellig ik kwam een beetje moeilijk opgang maar uit eindelijk rond 2:30/3:00 stond ik in een soort van techno bunker en werd de drang naar drugs groot. Uit eindelijk heb ik redelijk wat 3MMC gehad (in de volksmond miauw miauw). Ik ben tot 13:30 op zaterdag gaan feesten en toen ben ik uiteindelijk thuis in slaap gevallen.

    Op zaterdag zou ik met een vriend naar een voetbalwedstrijd gaan. Ik heb ongeveer 3 uur slaap gehad en ben toen meteen door gegaan naar het stadion. Ik was ongekend moe maar om de sfeer er in te houden toch maar aan het bier gegaan. Uiteindelijk ben ik ook zaterdagavond uit gegaan, deze keer met beduidend minder alcohol op. Ik ben toen rond 04:45 thuis gekomen en na wat drinken van water en wat gegeten te hebben naar bed gegaan.

    Op zondag ging eigenlijk anders dan normaal. Normaal als ik een kater heb dan ben ik moe en heb ik nergens zin in. Deze zondag was dat dus compleet anders, ik werd in de middag wakker en merkte meteen dat ik kots misselijk was, nou is dit niet heel bijzonder want dit komt wel vaker voor. Echter had ik barstende hoofdpijn, iets wat ik NOOIT heb. Als ik zeg NOOIT dan wil ik echt nadrukkelijk benadrukken dat ik voor die zondag niet zou weten wanneer de laatste keer was dat ik hoofdpijn had. Daarnaast als ik m’n ogen dicht deed begonnen er allemaal lichtflitsen voor m’n ogen te verschijnen en als ik m’n ogen weer open deed bleven die flitsen ook nog even voor m’n ogen hangen (ik lag in een donkere kamer). Hartkloppingen, zweten en wazig zien waren ook aanwezig. Als laatste wat ik merkte, wat mij niet onbekend is, was slaapverlammingen, ik heb dit wel vaker maar nu was het aanzienlijk vaker dan normaal.

    Na de zondag overleeft te hebben werd ik maandag eigenlijk nog steeds beroerd wakker. Ik heb van zondag 04:45 tot maandag 19:00 niks gegeten, wel heb ik gewoon genoeg water/coolbest gedronken. De misselijkheid was minder maar ging wel gepaard met geen eetlust hebben en verkoudheid.

    Op dinsdag voelde ik me eigenlijk redelijk normaal alleen had ik af en toe wel weer hoofdpijn. De week ging door en eigenlijk werd de hoofdpijn steeds erger en constanter. Op vrijdag begon ik me eigenlijk een beetje zorgen te maken. Als ik met m’n hoofdschud, buk, pers tijden het poepen, hoest of moet niezen dan krijg ik enorme steken. Heel soms krijg ik ook steken in het achterhoofd als ik m’n hoofd gewoon stil heb. Als ik m’n hoofd beweeg dan lijkt het alsof de hoofdpijn mee beweegt.

    Nu heb ik het probleem dat ik redelijk hypochondrisch ben aangelegd en na wat googlen (i know moet je eigenlijk niet doen) raakte ik toch een beetje in paniek. Het feit dat ik de afgelopen week meer hoofdpijn heb gehad dan in principe m’n hele leven baat me toch wel zorgen. Helemaal in combinatie met een drug (3MMC) dat ik nog nooit eerder had gebruikt. Nu wil het ook nog dat ik vanochtend eigenlijk voor m’n gevoel beduidend slechter ben gaan kijken door m’n rechter oog. Ik ben van mezelf al slechtziend maar heb nu echt het gevoel alsof het zicht uit m’n rechter oog nog waziger is. Daarnaast als ik nu lach, nies of hoest heb ik echt het gevoel alsof m’n brein elk moment kan ontploffen.

    Op google vond ik eigenlijk dingen als spanningshoodpijn maar ook hersentumoren. Het gaat dus alle kanten op. Twee jaar geleden had ik heel erg last van hypochonder en dat is met tijd aardig minder geworden alleen heb ik een beetje het idee gekregen dat m’n huisarts me niet meer zo serieus neemt.

    Graag uw raad en eventuele tips die ik kan gebruiken. Mochten er nog vragen zijn van u kant dan probeer ik die z.s.m te beantwoorden.

    Reageer
    #2

    Jongeman, ik heb even een paar dingen uitgelicht. Die je moet eens zo neutraal mogelijk proberen te lezen.

    Op donderdag de 23e ben ik met wat vrienden biertjes gaan drinken in de stad. Dit ging allemaal prima, na het bier drinken ging ik met andere vrienden nog even uit in de plaatselijke club. Nou puntje bij paaltje werd het een latertje en was ik pas 05:00 thuis

    op vrijdagmiddag werd ik met een flinke kater wakker maar niks wat ik nog nooit had meegemaakt. Vrijdagavond had ik een studentenfeest, hier ben ik met 3 vrienden naartoe gegaan. De avond was gezellig ik kwam een beetje moeilijk opgang maar uit eindelijk rond 2:30/3:00 stond ik in een soort van techno bunker en werd de drang naar drugs groot. Uit eindelijk heb ik redelijk wat 3MMC gehad (in de volksmond miauw miauw). Ik ben tot 13:30 op zaterdag gaan feesten

    Op zaterdag zou ik met een vriend naar een voetbalwedstrijd gaan. Ik heb ongeveer 3 uur slaap gehad en ben toen meteen door gegaan naar het stadion. Ik was ongekend moe maar om de sfeer er in te houden toch maar aan het bier gegaan. Uiteindelijk ben ik ook zaterdagavond uit gegaan, deze keer met beduidend minder alcohol op. Ik ben toen rond 04:45 thuis

    Ik heb van zondag 04:45 tot maandag 19:00 niks gegeten

    Van donderdag avond tot zondag middag: Alcohol en behoorlijk want je had een kater, drugsgebruik, niet slapen en niet eten tot maandag avond. Een technobunker ( zonder gehoorbescherming neem ik aan).

    En wellicht nog corona of griep opgelopen en eventueel een bijholteontsteking

    En dan vraag je je serieus af waarom je je lamlendig voelt en hoofdpijn hebt?

    Ga met de klachten naar de huisarts. tegen de hoofdpijn/bijholteontsteking kan de huisarts iets voorschrijven

    Reageer
    #3

    En bij dit hele verhaal gaat er bij jou zelf geen lichtje branden????
    Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die het lezen en dan google nog moeten raadplegen om een oorzaak te noemen.....
    Ik kan er op zn minst 3 of 4 uit halen!
    (En daar valt een hersentumor absoluut niet onder)

    Reageer
    #4

    Beste Suus en John,

    Bedankt voor jullie belerende antwoorden. Ik ben mezelf heel goed bewust van m’n levensstijl. Dit is nou eenmaal de levensstijl van een doorsnee student. Mochten jullie kinderen rond mijn leeftijd hebben dan zou ik jullie daar maar eens zorgen over maken en die op een belerende wijs aanspreken.

    Gelukkig heb ik jullie raad maar even naast me laten liggen en ben ik op woensdag 6 december toch naar de huisarts gegaan. Bij de huisarts gingen alle alarmbellen af en die heeft me met spoed naar de oogarts gestuurd. Eenmaal aangekomen bij de oogarts moest ik met loeiende bellen naar de spoedeisende hulp waar ik ben opgevangen door de afdeling neurologie.

    De waas in mijn oog, hoofdpijn, misselijkheid en gewichtsverlies waren gelukkig tekens voor de specialisten om me wel serieus te nemen.

    Jullie mogen drie keer raden wat eruit mijn MRI Scan is gekomen. Ik ga nu een heel traject in. Ik ben blij dat jullie advies mij zoveel heeft geholpen en hoop dat jullie je wijsheid vooral blijven delen hier.

    Mijn welgemeende groet,

    JC

    Reageer
Reageer op: Constante hoofdpijn na drugsgebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief