Slaapverlammingen, oorsuizen

 • #1

  Ongeveer een maand geleden heb ik een bericht geplaatst dat ik plots last kreeg van oorsuizen. De laatste weken neem ik veel rust en momenteel ben ik zelfs even op vakantie om lekker tot ontspanning te komen. Het lijkt echter alleen maar erger te worden. Alhoewel ik juist het idee heb dat ik er positiever in sta en voldoende rust afwissel met leuke dingen.

  Veel momenten is het zo erg dat het fysiek pijn doet aan mijn hoofd. Nu werd ik vanochtend iets te vroeg wakker. Ik wilde nog even proberen te slapen (ook al gaat dat door de luidheid van het geluid moeilijk). Het komt helaas boven iedere vorm van afleiding uit. Ook een waaier. Gelukkig lukte het doormiddel van een meditatie iets meer afgeleid te raken. Ik viel weer in slaap, maar voelde nog dat ik op mijn bed lag. Toen voelde ik iemand haar arm op die van mij leggen en naast mij komen zitten. Ik hoorde twee vrouwen fluisteren. Op hetzelfde moment voelde ik de rechter voorkant van mn hersenen warm en overactief worden alsof er allemaal snelle stralingen doorheen liepen en ik hoorde mijn oorsuizen nog velen malen luider worden. Toen ik mn ogen open kon doen bleef het galmen en na 5 minutjes werd het weer iets rustiger.

  Laatst had ik dit ook al eens midden in de nacht. Een ervaring dat iemand mij aanraakte etc. Het voelt precies zoals het in het echt zou voelen en ik heb dus op dat moment ook echt het idee dat iemand mij aanraakt, om me heen gaat liggen en al dat soort dingen. Ook toen ik die keer mijn ogen open kreeg waren mijn oren aan het schreeuwen alsof ik net naast een bom had gestaan die afging. Hierna heb ik veel lucide gedroomd.

  Kan dit allemaal komen door stress? want ik schrik soms wel een beetje van deze dingen en vind het toch vreemd dat dingen steeds erger worden ipv beter.

  Reageer
  #2

  Misschien is het handig om je verhaal onder je vorige topic door te plaatsen,dan hebben mensen die reageren het hele verhaal compleet, dus met je eerdere klachten erbij.
  Volgens mij had ik toen ook gereageerd, maar dat weet ik niet zeker meer🙈

  Reageer
  #3

  Kunnen meerdere factoren spelen. Bij veel klachten dat het voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en ontregelde hormonen een rol kunnen spelen. Denk ook aan eventueel pilgebruik of andere medicijnen. Verder misschien wat met je nek en rug. Dan kan een osteopaat of chiropractor wat betekenen.

  Reageer
Reageer op: Slaapverlammingen, oorsuizen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief