Zware oogleden, slecht zicht,

  • #1

    Hallo,

    Mijn moeder kreeg vorige week opeens last van haar ogen. Het begon dat ze het een beetje wazig zag. Daarna werd het met de dag erger en kreeg ze haar oogleden bijna niet meer open en kon ze dus niet meer goed zien.

    Ze is gelijk naar de dokter gegaan en die stuurde haar door naar de oogarts. De oogarts stuurde haar weer door naar de neuroloog. De neuroloog kon ook nog niks vinden en ze moest van de neuroloog in het ziekenhuis blijven.

    Na een paar dagen was er nog niks bekend wat het nou kon zijn er waren al verschillende testen gedaan (bloed, ruggenprik etc). Toen werd er een MRI-scan gemaakt. Daaruit bleek dat er een wit plekje op haar hersenen zat wat waarschijnlijk de oorzaak is. Alleen ze weten niet wat ze ermee aanmoeten. Nu moet ze volgende week naar de radioloog maar haar zicht word met de dag slechter.

    Weet iemand misschien wat dit kan zijn en of dit ernstig is?

    Met vriendelijke groet,

    Mitchel

    Reageer
Reageer op: Zware oogleden, slecht zicht,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief