Ernstige pijn in hoofd en nek

 • #1

  Hallo,

  Ik post hier uit naam van mijn oma die deze klachten ondervindt.
  Zij heeft sinds ongeveer een week ernstige pijn in haar hoofd, en het straalt uit naar haar nek. Wij staan net zoals de dokters die haar onderzocht hebben voor een raadsel.

  Ze heeft al een hersenscan en een bloedtest gehad, daar was niets op te zien. Er is ook al met de dokters overlegd wat het zou kunnen zijn. Zij dachten dat het misschien kleine ontstekingen aan de hersenen zou kunnen zijn, daar heeft ze nu ook preventieve medicijnen voor. Ze kreeg ook pijnstillers, maar daar werd ze zo duizelig van dat ze bang was dat ze om zou vallen als ze gaat lopen. Ze had eerder ook al last gehad van een evenwichtstoornis. Nu neemt ze paracetamol, maar dat helpt ook niet.

  Mijn moeder had al wat opgezocht en het enige wat zij dacht dat het misschien zou kunnen zijn was clusterhoofdpijn.

  Ze belde vanochtend weer op dat ze weer zo'n ondraagbare pijn had gisternacht. Mijn moeder gaat er zo heen om weer een afspraak te maken met het ziekenhuis om weer te overleggen wat het zou kunnen zijn.

  Heeft iemand hier enig idee wat het zou kunnen zijn? Herkent iemand deze symptomen?

  Reactie
  #2

  als er na een hersenscan en bloedonderzoek geen oorzaak is aan te wijzen zou ik eens proberen of de hoofdpijn misschien uit de nek komt en naar het hoofd gaat. i.p.v. andersom.
  Maak een spoedafspraak bij een Manueel Therapeut of Chiropractor.
  Natuurlijk ook gewoon onder behandeling van een arts blijven en inderdaad ziekenhuis bellen, maar het is het proberen waard.
  veel sterkte voor oma.
  Brenda

  Reactie
  #3

  Hey Brenda, bedankt voor je reactie.

  De pijn komt niet uit de nek maar zit onder het schedeldak, maar ook in de nek. De huid van het voorhoofd doet ook pijn.

  Reactie
Reageer op: Ernstige pijn in hoofd en nek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief