Ernstige onverklaarbare klachten

  • #1

    Hay forum lezers,

    ik ervaar al enkele jaren angst en paniek klachten en ben hier behoorlijk door belemmerd. Laatste weken ervaar ik een beangstig gevoel alsof ik een zwakte voel in mijn hele lichaam, dit is niet te vergelijken met slappe  ledematen of zwak voelen, maar het zet echt ineens op en voel dan alsof het van binnen allemaal niet meer pompt, alsof ik wegzak uit mijn lichaam en ik geen kracht meer heb om mij er tegen te verzetten, het is alsof mijn hart stopt met pompen en ik geen botten meer heb. Dit maakt me erg angstig. Er is niets uit mijn bloed gekomen, maar dit lijken me geen angst klachten. Het komt zomaar opzetten okal ervaar ik geen spanning op dat moment. Voelt soms ook raar in mijn hoofd een soort kriebelig gevoel alsof er iets gaat gebeuren. Ik heb echt wel zoveel klachten maar dit is wel erg beangstigend. Laats liep ik ook buiten en kreeg ineens dat gevoel alsof ik door mijn benen ging zakken en dood zou gaan. Ik hoop dat jullie dit herkennen.

    Reageer
    #2

    Ben je hiervoor onder behandeling bij een psycholoog?

    Reageer
    #3

    Ja via de gespecialiseerde ggz.

    Reageer
    #4

    Het zijn toch echt allemaal angst/spanningen en hyperventilatie gerelateerde klachten.

    Reageer
    #5

    Ik was vandaag weer naar het werk en merk dat ik dan gejaagd voel en last van me ademhaling, in de auto onderweg naar huis ook en toen in de auto uitstapte voelde ik me best slap en zwaar gevoel in lichaam, toen ik de trap op liep merkte ik dat mijn benen niet meer wilde en toen ik boven kwam zakte ik bijna in elkaar en een enorme druk in me hoofd alsof m’n hersenen explodeerde en een soort flarderend gevoel in me borst streek en keel alsof iets omhoog gaat schieten uit m’n keel.

    Reageer
    #6

    Het past er allemaal bij

    Reageer
    #7

    Blijft vervelend, het enige waar ik spanning van heb of krijg is door die klachten.

    Reageer
Reageer op: Ernstige onverklaarbare klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief