Hoofdpijn na ruggeprik

  • #1

    Hallo,
    11-dagen geleden heb ik spinale anesthesie gekregen voor een gynaecologische ingreep. Daags nadien zware hoofdpijn en duizeligheid. Op de spoeddienst hebben ze een baxter gegeven en.bedrust aangeraden. Nu zijn we 11 dagen verder en blijf ik last hebben van (lichte) hoofdpijn, oorsuizen en draaierigheid.
    Ik maak me zorgen.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Dit heb ik ook gehad, nadat ik 1,5 een infuus met pijnstilling in mijn rug heb gehad. Het is uiteindelijk vanzelf weer beter geworden bij mij.

    Maar als je het niet vertrouwt, zou ik even contact op nemen met de poli van de afdeling waar je geholpen bent.

    Sterkte, groetjes Suzan

    Reageer
    #3
    1. Bedankt voor je antwoord.
    2. Hoe lang heeft het met jou geduurd alvorens het beter was?
    3. Groetjes
    Reageer
    #4

    Hoi, bij mij begon het gelijk in het ziekenhuis al toen dat infuus er net in zat, dat ik misselijk en en duizelig werd. Toen hij er na 1,5 week uit ging, bleef het nog wel een paar weken zo. Maar ik moest toen ook allerlei andere medicijnen afbouwen, ik durf niet te zeggen of dat ook invloed had. Maar toen het infuus erin zat, zeiden ze wel dat het "normaal" was dat ik die klachten had en dat dat nog even aan kon houden.

    Groetjes Suzan

     

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn na ruggeprik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief