Hoofdpijn en pijn op achterhoofs

  • #1

    Hallo,

    Het begon een paar dagen met een lichte pijn aan linker-, onderkant van mijn schedel aan de achterkant. Niet eronder de rand maar erboven. Ik dacht aan een verkeerde houding maar werd met de dag erger. Uiteindelijk ben ik er ook op gaan drukken en werd het natuurlijk pijnlijker, bang voor een tumor of iets engs. We zijn ondertussen op vakantie en ik denk dat de vermoeidheid eruit kwam want kreeg enorme steken op dezelfde plek en uiteindelijk alsof er een soort strakke band om mijn hoofd werd getrokken en ook een tintelend arm kort. Ik dacht dit zal wel de stress zijn, maar uiteraard alsnog met angst voor iets ernstigs. Na een geringe tijd gespannen in bed te liggen toch in slaap gevallen en met een zetpil redelijk goed kunnen slapen.

    Ik heb nu bij wakker worden meteen Weerd paracetamol gepakt. De strakke band lijkt zo goed als weg, al heb ik nog wel een beetje een licht gevoel in mijn hoofd. Het hoofd aan achterkant voelt een beetje…. Apart. Kan het niet uitleggen. Geen pijn maar soort na-pijn.

    Kan dit duiden op iets ernstigs of is het toch wat ik denk en is het spanningspijn?

    Reageer
    #2

    Het klinkt idd als spanningshoofdpijn

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn en pijn op achterhoofs


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief