ingewikkelde uitslag mri hersenen, maybe tumor?

  • #1

    Ik heb op 2 juli een hersenscan gehad(mri) omdat ik al langere tijd had van vage klachten(slechter zien met 1 oog, stijf/kramp gevoel in benen.

    Vandaag heb ik gebeld voor de uitslag maar hierbij kreeg ik de mededeling dat het te ingewikkeld was om het telefonisch uit te leggen en dat ik het maar bij de neuroloog zelf moet vragen.

    Nu maak ik me super druk om een hersentumor, maar dan lijkt het me toch dat ze al na de scan verder onderzoek hadden verricht?, maar toch maak ik me druk omdat een tumor natuurlijk ook ingewikkeld is.

    Reageer
    #2

    ff zeggen dat je een tumor hebt is niet moeilijk, maar de impact van een dergelijke boodschap kan aanzienlijk zijn en daar is een arts dus ook voor, voor de begeleiding. Ik zou echter eerder verwachten dat de dokter bij een sclechtnieuws uitslag jou eerder bij zich zou roepen en je niet zolang is onrust zou laten.
    Ik zou even bellen met de receptie en vragen wat er aan de hand is.

    Reageer
    #3

    Als je je zorgen maakt, neem dan contact op met de behandeld arts.

    Reageer
Reageer op: ingewikkelde uitslag mri hersenen, maybe tumor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief