Tintelingen op hoofd en oren

 • #1

  Ik zat net rustig in de bank en ineens kreeg ik een soort kippenvel gevoel op mijn hoofd en op mijn oren, heel raar. Van die kleine tintelingen. Ik kreeg er ook een beetje last van bij mn linkerhand, waar ik mn telefoon vast had. Het zit ook bij mijn wangen. Ik raakte in een soort van paniek en toen kreeg ik het ook bij mn benen.. En toen ik er op ging letten kreeg ik ook een beetje hoofdpijn. Is dit zorgelijk?? Ik was helemaal bang dat ik een beroerte kreeg. Ik ben 27 jaar.

  Reactie
  #2

  Hoogstwaarschijnlijk ben jij op dat moment een "overgevoeligheid" gaan ontwikkelen voor de hoogfrequente electro-magnetische velden waardoor de draadloze apparaten met elkaar kunnen praten. Naar schatting zijn er nu ongeveer 3-5% van de mensen in Nederland ook overgevoelig voor geworden. Dat zijn er dus al rond de 500.000. Veel mensen hebben deze klachten maar krijgen nooit de antwoorden die ze zoeken. Nu jij al zelf hebt ervaren dat de hand waarin jij je Smartphone hebt zitten ging tintelen, kun je er op gaan letten of het nu vaker voor gaat komen. Als je meer antwoorden wilt hebben meldt je dan aan bij de facebook groep "straling en zo.." daar zitten nu 4000 mensen waarvan een groot deel ook overgevoelig is voor de "straling".  Het betekend helaas dat je wat minder tijd moet gaan doorbrengen op je telefoon, ook belangrijk is dat je in plaats van draadloos nu je laptop en eventueel andere apparaten in huis die draadloos werken, moet vervangen met bedraad internet. Gaat heel makkelijk en is veiliger, sneller en natuurlijk gezonder. Kleine aanpassingen die je gezondheid veel op gaan brengen. Op Sosstraling.nl zie je een reeks klachten die je kunt gaan voelen als je hier overgevoelig voor bent geworden. Net als ik en nog meer mensen. Veel meer mensen.

  Reactie
  #3

  John wat denk jij ervan?

  Reactie
  #4

  De tintelingen kunnen ontstaan door spierspanning in je nekspieren. a\Als je daar dan door in paniek raakt, kunnen er vervolgens van allerhande klachten ontstaan. Je zat rustig op de bank maar wel met je hoofd voorover gebogen. dan kunnen er wel wat spierspanningen ontstaan

  Reactie
Reageer op: Tintelingen op hoofd en oren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief