ik tril?

  • #1

    sinds een week of 3 tril ik als ik bijvoorbeeld op bed ligt en tegen mijn schouder leun, of mijn elleboog ergens opdruk. of als ik bijvoorbeeld een blad vast heb. ik kan het niet uitleggen maar ik tril gewoon als ik ergens tegenaandruk met mijn spieren lijkt het wel. oh bijvoorbeeld als ik de tenen van mijn voet knijp tegen elkaar trilt dat helemaal terwijl het eerst niet zo was.

    het trillen is niet super aanwezig en ik heb er niet veel last van maar ik merk wel verschil als hoe ik voor was (totaal geen last) en nu is het niet hinderlijk maar ik snap gewoon niet waarom mijn arm ofzo trilt als ik het dan ergens tegenaandruk? of als ik mijn tenen knijp? of als ik één van mijn ogen dicht doe (niet echt dichtknijpen maar meer zachtjes dichtdoen, trilt het ineens) ik let er wel op maar ik vind dit echt freaky. dadelijk heb ik iets... kan iemand mij helpen? moet ik naar de dokter? ik ben 18 trouwens.

     

    op internet kan ik ook helemaal niks vinden behalve parkinson en tremor

    Reageer
    #2

    dat is gewoon spierspanning

    Reageer
    #3

    Heb daar ook last van is idd spierspanning.

    Reageer
Reageer op: ik tril?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief