Spierspanning tong/mond

  • #1

    Hallo, sinds een paar dagen merk ik dat mijn tong niet lekker aanvoelt. Er staat spanning op, zo ook op mijn hals en onderkaak Als ik google kom ik op ists heel engs uit en zodoende zet ik mijn vraag hier neer. Herkenbaar voor iemand? Ik ben 38 jaar. Ik heb ook last van mijn rug en hier ook hoge spierspanning, kan het hiervan komen?

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress/spanningen?

    Reageer
    #3

    Ik voel me de laatste tijd wel snel gestrest, kan me moeilijk ontspannen maar heb nooit eerder dit soort klachten gehad. Kan dat?

    Reageer
    #4

    Ja dat zou heel goed kunnen. Spierspanningen door stress

    Reageer
    #5

    @ Vera, ik heb het niet met mijn tong. Wel met mijn hals en kaak. Kaak loopt continu vast en hals trekt samen. Heb ook last van spiertrekkingen over heel mijn lichaam. Af en toe een brandend gevoel van spieren in armen en benen. Huisarts geeft aan dat dit stress is. Neuroloog na het testen van reflexen idem dito stress, Heb nu de 19e een ander afspraak met een andere neuroloog.

    Ben heel angstig hierover.

    Reageer
Reageer op: Spierspanning tong/mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief