Advies.. oogzenuw en ect (MS?)

  • #1

    Hallo ,

     

    Even in het kort. Ik ben een vrouw van eenendertig. Ik heb drie kinderen. Altijd al gekwakkeld met mijn gezondheid. En trek daarom ook niet zo snel aan de bel.

    Paar maand terug begon ik met links steeds minder te zien, veel hoofdpijn- en moe.

    Ik dacht chips 😉 tijd voor een bril. Maar de opticien verwees mij na de huisarts - huisarts naar de oogarts- oogarts naar de neuroloog en dat binnen een week. Twee dagen later lag ik onder de MRI en daarop twee dagen later had ik mijn eerste methylprednisolon infuus.

    Neuroloog gaf aan dat mijn hersenen oke waren geen afwijkingen maar ik een oogzenuwontsteking heb. Wel viel mijn loopje ( nooit op gelet ) en het onhandigheid enzo bij hem op.

    Ik dacht heel eerlijk gezegd het zal wel maar het is nu klaar en heb mijn medicijnen gehad. Neuroloog stelde voor dat ik onder controle bleef. Ik ( jaja ik weet hoe stom het klink ) weiger omdat ik zoiets had wat een onzin.

    Nou de afgelopen weken ben ik erg moe, begin weer veel slechter te zien met mijn oog en gevoelloosheid in mijn benen. Ook mijn geheugen gaat achteruit. Ergens in mij knaagt het dat het geen goede symptomen zijn. Aan de andere kant denk ik komt wel goed. Gewoon doen alsof er niets is gaat wel over.

    Ik weet het even niet, iemand die zich hierin herkent. Wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Terug naar de neuroloog gaan...

    Reageer
    #3

    Wat prednison betreft. Medicijnen zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Prednison bevordert de uitstoot van chroom heel sterk. Naast de medische hulp zou je advies kunnen vragen op orthomoleculair gebied. En denk aan de mogelijkheid van een scheefstand van je atlas. Na een atlascorrectie kunnen bepaalde klachten verminderen dan wel verdwijnen. En verder denk aan de invloed van electromagnetische velden. En metaal in bed of matras verhinderen het gezonde aarden en ontspannen. Misschien dat je klachten overgaan maar meestal moet je er wel wat aan doen. Klachten zijn een signaal van je lichaam dat er iets niet goed zit.

    Reageer
    #4

    Hallo. 

     

    Ondertussen weer terug naar de neuroloog geweest. Hij zei dat ik een terugval had. Een zenuwontsteking die actief is in mijn lichaam.

     

    We gaan kijken of het binnen een paar dagen beter gaat, zoniet krijg ik weer een prednison kuur ..

     

    Daarna zou hij een LP willen doen..

    Ben erg benieuwd na de uitslag - ik houd mijn vast aan de schone mri. En hoop dat mijn lichaam gewoon " even een rare bui heeft "

     

     

    Reageer
Reageer op: Advies.. oogzenuw en ect (MS?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief