Alle bewegingen gaan niet soepel maar voelen schokkerig en trillerig aan.

 • #1

  Zoals de titel zegt, alle bewegingen die ik maak, voelen niet soepel aan. Het voelt alsof ik een beetje de controle kwijtraak over mijn lichaam. Hier heb ik nooit last van gehad. Bijvoorbeeld: Als ik een gewicht op til en naar mijn borst (biceps trainen) toe trek en hem laat zakken, gaat dat laten zakken enorm schokkerig en trillerig. Dit heb ik dus ook met alle kleine bewegingen. Bijvoorbeeld koffie pakken voelt ook niet soepel. Gisteren wezen planken en als ik mijn lichaam een beetje boog, met mijn rug omhoog, begon ik enorm te trillen en schudden.

  Nu lijkt het alsof dit kan komen omdat ik fitness, maar deze dingen kreeg ik uit het niets terwijl ik niet fitness. Ik heb puur en alleen deze dingen gedaan om te kijken hoe mijn lichaam reageert. Zelfs tijdens het typen heb ik soms dat een vinger een beetje van de toets afglijd omdat hij een kleine schokkerige beweging maakt.

  Lopen voelt ook schokkerig aan in mijn knieën.

  Dit is enorm beangstigend. Ik heb ook al een andere post gemaakt dat ik allemaal rare tintelingen in mijn lichaam voel etc.

  Bloed is geprikt en was allemaal oke.

  Mijn dokter en cecar therapeut denken dat het door angst <i class="fa fa-info-circle" aria-hidden="true"></i>en stress en hyperventilatie komt. Maar als ik Google, dan kom ik toch echt iets van MS uit ofzo.

  Iemand hier ervaringen mee? Deze post op een website (wel in het Engels) legt precies uit waar ik dus ook last van heb.

  Kan iemand mij helpen? Ik zal bij mijn volgende afspraak bij de cesar therapeut het nog een keer voor te doen. Ik heb hier dus nooit last van gehad.

  Het rare is trouwens wel dat ik niet echt bang ben of me angstig voel op het moment. Toen ik dit kreeg ook niet.

  Reactie
  #2

  overduidelijk een beknelling

  Ik heb ook lang gezocht, spierziektes enz

  Had de hoop opgegevdn en toen kwam er een dubbele vernauwing uit in de nek

  Reactie
Reageer op: Alle bewegingen gaan niet soepel maar voelen schokkerig en trillerig aan.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief