Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

Last van angstklachten? Een psycholoog kan je goed helpen.
  • Persoonlijk advies
  • Direct hulp, dus geen wachtlijst
  • Behandeling die past bij jouw klacht
  • Kies een behandelaar die bij jou past
  • Altijd een behandelaar in de buurt
  • Behandeling in avonden en weekend mogelijk

Klanten beoordelen deze dienst met een 8.7 op Trustpilot

Angst kan je behoorlijk in de weg zitten

Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je “het valt wel mee” en inmiddels heb je om leren gaan met je angst. Je gaat je angst ontwijken, dingen die de angst oproepen vermijden. Dit is niet de oplossing, sterker nog: dit zorgt ervoor dat de angstklachten zullen toenemen. Hoe langer je wacht met het behandelen van een angstklacht, hoe langer het duurt om van je angst af te komen en hoe groter de kans is dat de angst toeneemt. Door je angst ga je het probleem vermijden en je kunt last krijgen van fysieke klachten.

Angstklachten zijn goed te verhelpen

Wij weten uit ervaring dat angstklachten goed te behandelen zijn. Zeker als je er in een vroeg stadium hulp bij vraagt. Maar ook als je er al een tijdje mee rond loopt. De lengte van de behandeling heeft te maken met intensiteit van de klacht. Echter merk je na enkele sessies al dat de angstklacht afneemt.
Uit onderzoek is gebleken dat de therapieën waarmee wij werken de meest toegepaste en effectiefste behandelvormen zijn voor angstklachten.

 

"Doordat ik geleerd heb om mijn angst te relativeren en handvatten heb gekregen hoe ik met angst om kan gaan, durf ik weer alleen op stap te gaan. Ik vind het zelfs een beetje leuk, wat ik niet meer verwacht had."Iris

 

"De psycholoog heeft mij enorm geholpen, heb eindelijk weer wat rust in mijn hoofd, dankjewel!"Lislore

 

Psycholoog nodig?

Wij hebben een psycholoog die bij je past.

085-3036750Wij zijn bereikbaar op ma t/m do tussen 08.30 – 20.30 en vrijdag tot 17.30 uur.

Betrouwbare en ervaren psychologen helpen je verder

Dokter.nl werkt samen met Psychologen Nederland. De psychologen van Psychologen Nederland hebben ruime ervaring in het behandelen van angstklachten. Na een paar ontmoetingen met een psycholoog gaat het vaak al een stuk beter. Cliënten beoordelen de angstbehandeling gemiddeld met een 8!

Alle psychologen zijn afgestudeerd aan de universiteit, zijn lid van een erkende beroepsvereniging en hebben ruime ervaring in het behandelen van angstklachten. Vorig jaar heeft Psychologen Nederland ruim 3000 cliënten geholpen.

 

"Toen ik Psychologen Nederland belde om een eerste afspraak te maken bij een psycholoog (en ik heb soms angst om te bellen), werd ik op zeer aardige en geduldige wijze te woord gestaan. Belangrijke informatie werd verteld, die mij verder hielp om te navigeren. In totaal waardeer ik de klantenservice als uitstekend, omdat er zelfs aardig werd gewacht als ik gegevens niet bij de hand had. De vriendelijke stem aan de telefoon was zeer rustig, aardig en geduldig."Sebastiaan

 

Het is zeker niet gek om angstklachten te hebben.

Wist je dat er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen last hebben van angstklachten? Het is dus zeker niet gek en het is goed te verhelpen.

Bespreek je angstklacht met ons

Wij kunnen ons voorstellen dat je het een grote stap vindt om in behandeling te gaan bij een psycholoog. Je mag ons altijd eerst even bellen. Onze telefonisten zijn psycholoog of in opleiding, zij kunnen je hulpvraag goed inschatten, informeren over de mogelijkheden en geven je een persoonlijk advies. Mensen die ons bellen geven ons een 8.7 gemiddeld op Trustpilot!

 

"De persoon die ik aan de lijn kreeg was zeer aardig en begripvol. Aangezien het toch een drempel is om te bellen, maakte dat het wel gemakkelijker."Linda

 

Psycholoog nodig?

Wij hebben een psycholoog die bij je past.

085-3036750Wij zijn bereikbaar op ma t/m do tussen 08.30 – 20.30 en vrijdag tot 17.30 uur.
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief