Erg raar

 • #1

  hallo allemaal, hierbij wil ik mijn klacht uitleggen, maar het is een beetje moeilijk te verwoorden. Ik heb al maandenlang last van een licht gevoel in het hoofd. Er is geen één dag geweest dat ik het niet had. En deze twee dagen lijkt het alsof er vocht in mn hoofd zit, telkens bij het uitademen heb ik een raar gevoel in het hoofd. Alsof er lucht zit, zo licht in het hoofd. Vooral wanneer ik slaap heb ik dat erg in de gaten. Rare tintelingen in mn hoofd. Weet iemand er misschien meer informatie over? Ik hoor het graag!

  bij voorbaat dank!!

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  ik denk niet dat het wat te maken heeft met hyperventilatie, want ik heb het letterlijk 24/7. Ik let ook op mijn ademhaling. Het is niet echt haastig

  Reageer
  #4

  Bij chronische hyperventilatie kan dat 24/7 aanwezig zijn en merk je niets aan je ademhaling. Doe de test eens, al is het maar om het te kunnen uitsluiten

  Reageer
  #5

  ik kreeg een score van 55. Wat kan ik eraan doen om er van af te komen? Ik heb binnenkort examens en wil er niet onder lijden dat ik tussen mijn toets een raar gevoel krijg en licht in het hoofd word.

  Reageer
  #6

  Bij veel klachten spelen het voedingspatronen en tekorten aan voedingsstoffen een rol. Overigens zegt bloedonderzoek niet zoveel over tekorten. Een complementair genezer zou advies kunnen geven. In elk geval zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Matig met snelle suikers. Om beter te kunnen ontspannen kan je ook denken aan natuurlijke middelen, zoals de rescue remedie 'nacht'.  Die helpt om te ontspannen en je hoofd wat los te laten. Kan ook overdag gebruikt worden.

  Zelf meer energie en minder hoofdpijn na een atlascorrectie. Bij veel mensen zit die bovenste nekwervel scheef, wat tot tal van klachten kan leiden.

  Reageer
  #7

  Dan kun je het beste naar een fysiotherapeut gaan voor ademhalingsoefeningen

  Reageer
  #8

  Hi,

  Heb je veel stress gehad de laatste tijd? misschien ben je nerveus voor je examens wat ik goed kan begrijpen. Dit kan hier ook mee te maken hebben, mocht dit het geval zijn zou je naar de huisarts kunnne gaan of dit op je studie bespreken zodat zij je kunnen ondersteuenen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Erg raar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief