Vaag beeld

 • #1

  Hallo, ik weet niet zeker of dit onder hersenen en zenuwen hoort. En weet niet of ik naar de dokter moet gaan vandaar dat ik het hier vraag.

  ik heb al ruim een jaar last van dit en had gedacht dat het weg zou trekken maar niet dus, ik zie een wazig en zwarte vlekken als ik na een tijdje zitten opsta of door mijn knieën ga en omhoog(snel). Ik heb soms ook dat het lijkt alsof mijn zicht een paar seconden op pauze slaat en dan zie ik niks meer nouja een beetje moeilijk om uit te leggen maar ik doe een poging: ik zie dan niks maar het is ook niet zwart(zoals als je je ogen dicht hebt) ik zie wel zwart maar ook gewoon nog licht en ik word dan heel duizelig. Ik weet niet of dit uitmaakt maar ik ben 15 en een jongen

   

  ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Reageer
  #2

  het is niet altijd even hevig soms is zijn het maar een paar zwarte vlekjes en een beetje duizeligheid

  Reageer
  #3

  Dat is heel normaal als je te snel opstaat. Je bloeddruk zakt dan heel even iets te snel

  Reageer
  #4

  Ik denk aan lage bloeddruk of schommelende bloedsuikerspiegel. Je bloedsuikerspiegel houd je stabiel door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus geen losse koolhydraten en beter thee in plaats van fris. Bepaalde voedingssupplementen kunnen je hele gezondheid helpen ondersteunen. Een complementair genezer kan je meer advies geven.

  Reageer
Reageer op: Vaag beeld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief