zenuw en/of spierklachten rechterbeen

 • #1

  Hoi allen.

   

  Ben een man van 32 jaar en ik heb al een poos last van me rechterbeen en ik vraag me af of er meer mensen zijn met dit probleem. Het gaat om:

   

  1 jaar begonnen als lokale doofheid in rechter kuit met naar huis fietsen van een sportschool.  Tot vorige zomer alleen in me kuit ging soms goed soms niet.

  na juli/augustus 2018 naar de fysio geweest omdat de doofheid in me hele been aanwezig was, zowel voor als achterzijde. Vanaf toen was dit probleem dus meer aanwezig.

  fysio zei dat het een ischias is en heeft me bil en rug los gemasseerd. na 4-6 behandelingen ging het weer goed en hoefde ik alleen nog oefeningen te doen waarna het daardoor een paar weken later toch weer niet goed ging.

  In november 2018 toch maar naar het ziekenhuis gegaan om te kijken of het geen rug hernia oid is. Hoewel ik geen pijn in de rug had kwam naast doofheid ook spierzwakte bij in me been.

  maand geleden mri onderzoeken enz gehad. Op mri was op een nek hernia na verder niks te zien. Nek hernia drukte niet op me zenuw dus dachten dat dat niet me beenklachten kon geven. In verleden wel arm/schouder klachten gehad dus dat kan wel daarvan komen.

  ondanks dat er op mri, emg en bloedonderzoeken niks te zien is wordt me been klacht langzaam heviger. Met zitten en liggen heb ik er niet zoveel last van op soms wat doofheid na. Het is vooral met bewegen zoals wandelen, fietsen en poosje staan dan treedt er vooral spierzwakte in me hele been op. Zo steun ik regelmatig met staan op me linkerbeen omdat ik anders gevoel heb door me r been te zakken.

   

  Pijn heb ik soms als de spierzwakte ook hevig is hoewel de pijn meer aan achterzijde zit en de spierzwakte aan voorzijde.

   

  Herkent iemand dit?

   

  groetjes.

   

   

   

   

   

   

   

  Reageer
Reageer op: zenuw en/of spierklachten rechterbeen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief