Hoofdpijn & andere vage klachten

  • #1

    Hallo alle lezers,
    Ik zal mijn klachten vanaf het begin vertellen. Het begon allemaal met pijn op mijn linkerborst ik had het al best wel lang maar de dokter zei dat het brandend maagzuur was. toen ik probeerde te slapen voelde ik mijn hart oversllaan dus ging ij gelijk dingen zoeken op internet en toen kreeg ik een paniekaanval mijn hart begon snel te kloppen mij vader kon het niet meer tellen. we gingen zo snel mogelijk naar de spoedhulp daar hebben ze geen afwijkingen gevonden en ben ik doorverwezen naar de cardioloog die heeft geconstanteerd dat ik Mitral valve prolapse heb en dat dit vaker voorkomt bij mensen die snel boos worden. het is niet iets ernstigs gelukkig maar ik ben pas 15 jaar en vond het wel even schrikken ? sinds die dag is mij leven veranderd.. alles wat ik voelde zocht ik op internet ik stresste heel erg om alles ik was bang voor leukemie, hersentumor mondkanker en alle andere kankersoorten. maar sinds een tijdje heb ik steeds hoofdpijn en een zwaar gevoel in mijn hoofd.. mijn spieren doen pijn en mijn nek en schouders ook ik heb tintelingen in benen en pijn in armen benen. de hoofdpijn gaat niet over! help ik ben zo bang ik zie ook zwarte vlekken. Ik heb bloedtest gedaan waaruit te zien was dat ik een snel werkende schildklier heb en ernstig vit d tekort.. wat is dit help me!

    Reageer
    #2

    Je schildklier werkt te snel en je hebt vitamine D tekort.  Daarnaast waarschijnlijk ook nog paniekaanvallen.  Dat had je zelf al geschreven en dat is dus ook wat er aan de hand is.  Je hebt verder geen medicijnen gekregen?

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn & andere vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief