hoge hartslag.

  • #1

    Ik train al aantal weken op de sportschool. En laatst stond ik op de wave...en mijn hartslag liep op tot ruim 200 s/pm. De dame die naast mij stond schrok er van en vroeg me of ik wel gezond bezig was en of ik niet zo een hartaanval kreeg. Ik moest er om lachen maar vraag me nu toch wel af of ik inderdaad gezond bezig ben. Ik heb namelijk heel snel bij inspanning een hoge hartslag. Trainen maakt het zo ook moeilijk omdat de apparatuur na 5 minuten al aangeeft dat ik de maximale hartslag bereikt heb. En dan gaat het apparaat terug naar een lager tempo, tot ik weer een toegestane hartslag bereik, en dan kan ik weer verder. Maar binnen enkele minuten slaat hij weer af omdat het dan te hoog is. Heeft dit met een slechte conditie te maken? Ik heb vroeger veel gesport en het laatste jaar weinig gedaan. Ik ben een vrouw van 42.

    Reageer
    #2

    Sportkeuring gehad? Misschien een idee!
    Ook heeft trainen alleen zin als je binnen een bepaalde marge blijft kwa hartslag, ik neem toch aan dat je goed wordt begeleid?
    Het is lang geleden dat ik heb gesport, maar er is een formule voor. Was het 200 min de leeftijd? vraag het eens goed!
    Alle vragen hierover horen ze ook op een goede sportschool te beantwoorden!
    Brenda

    Reageer
Reageer op: hoge hartslag.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief