Pijn op de borst

  • #1

    Goedenavond, ik zou graag mijn verhaal willen doen.
    In januari kreeg ik de griep, na een aantal dagen toch de Hap gebeld, ivm pijn op de borst erg hoofdpijn. Ik mocht komen, het bleek gewoon de griep. De huisarts vond mijn hartslag hoog 150, ze dacht aan longembolie, moest even blijven bloedprikken. Hieruit bleek gelukkig geen longembolie maar een onstekingswaarde 110, antibiotica gekregen.
    Maandag huisarts eigenlijk voor een ander iets , maar toch kwam de hoge hartslag als onderwerp. Ze maakt zich wel zorgen ook omdat mijn vader overleden is aan hartstilstand ik kreeg de week er op een holter voor 24 uur, ik na een week terug bellen , hoge hartslag ook in de nacht, dat klopt niet zei de huisarts, ik moest bloedprikken dit was goed, ik weer gebeld wst nu ?? Medicijnen gekregen voor hoge hartslag. Ik merkte die week al op pijn op de borst links vooral en arm. Huisarts maak je geen zorgen, iedere dag nog steeds pijn op de borst benauwd , beklemmend gevoel. Ik weer huisarts verwijzing cardioloog. Pas 5 maart kan ik terecht.
    Pijn op de borst erg aanwezig en arm en beklemmend gevoel , pijn rug en moe. En koud.

    Ik kan niet eerder terecht bij de cardioloog helaas. Dit voelt ook niet fijn deze pijn klachten

    Wat is jullie advies hier in ??

    Reageer
    #2

    Even voorop gesteld dat je hier op het forum geen advies van een (huis) arts krijgt, je huisarts kan je ook met spoed insturen als je klachten daar aanleiding voor zouden geven.
    Geef dus aan dat je klachten verergeren.
    Daarnaast past wat je beschrijft ook bij (onbewuste) hyperventilatie, wat veroorzaakt zou kunnen worden door al dan niet bewuste angst/stress om je klachten.

    Reageer
Reageer op: Pijn op de borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief