Bloedwaardes

  • #1

    Mijn fosfaat is 0,62 (normaal bereik 0,70-1,50 mmol/L. Mijn foliumzuur is 7,1 (normaal bereik 7,3 - 38,5) Mijn vitamine D3 in plasma is 50,9 (normaal bereik 50,0 - 250,0nmol/L) Mijn arts geeft aan dat de waardes wat aan de lage kant zijn. De reden van een te lage fosfaat weten zij ook niet zo goed. Er wordt nu al een heletijd niks verder meegedaan vandaar dat ik het hier maar vraag. Moet ik hier verder iets meedoen, zo ja wat? Of is dit niet erg? Ik heb wel al een behoorlijke tijd last van veel spierpijn in benen & armen en trillende handen. Voor de rest ben ik wel eens duizelig en word ik zwart voor mijn oven bij opstaan. Ook ben ik veel moe.

    Reageer
    #2

    Dat zul je dan toch met je arts moeten bespreken.

    Reageer
    #3

    Ik heb het al meerdere keren geprobeerd, maar er wordt helaas weinig over gezegd. Fosfaat reden weten ze niet. De rest moet ik supplementen voor gaan slikken, dus dat ga ik dan maar doen. Ik twijfel alleen over mijn fosfaat en vooral omdat ik zo’n spierpijn heb.

    Reageer
Reageer op: Bloedwaardes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief