Inspanningstest slechte conditie

 • #1

  Hallo,

  Ik had een inspanningstest maar is gestopt wegens bloeddrukdaling. Hij was al vrij hoog vooraf 140/80 160/80. Bij 160 watt daalde hij naar 120/80. ECG was goed tijdens inspanning. Bij uitfietsen ook 120/80. Hartslag was bijna max 172bpm. Ik ben 33 jaar.

  24h holter goed, echo goed, ecg in rust goed.

  Over 1 maand word ik pas gebelt door cardioloog. Maar Google zegt dat een dalende bloeddruk tijdens inspanning hartfalen is.

  Ik maak me toch wel grote zorgen nu.

  Reageer
  #2

  Dat kan google zonder enige vorm van onderzoek toch helemaal niet bepalen. Als het ECG goed was tijdens de inspanning dan was het dus ook geen hartfalen, want dat zou dan te zien zijn op het ECG

  Reageer
  #3

  Wat zou het dan kunnen zijn, want kan er verder niets over vinden op internet. Het schijnt nogal zeldzaam te zijn? Enigste wat ik kan vinden is Hartfalen of spierziektes.

  Ik weet dat Google nogal snel naar het ergste grijpt, maar de minder erge dingen kan ik niet zo snel vinden ook.

  Reageer
  #4

  dat is typisch voor google... Je zult nog even geduld moeten hebben en op de cardioloog meten wachten. Niemand kan je daar zo iets over vertellen. De cardioloog heeft alle info die nodig is om die vraag goed te kunnen beantwoorden

  Reageer
  #5

  Zijn er nog onderzoeken over hierna dan? Aangezien ik het meeste al gehad heb qua het hart gebeuren, of stuurt de cardioloog me dan door naar een andere afdeling?

  Reageer
  #6

  Daar kan ik je dus geen antwoord op geven. Dat zul je dan van de cardioloog horen.

  Reageer
Reageer op: Inspanningstest slechte conditie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief