Hartkloppingen in hoofd en druk vanuit hoofd voelen

  • #1

    Hallo ik ben een jongen van 20 jaar en heb de afgelopen 6 maanden al last gehad van veel klachten waaronder buikklachten en hartkloppingen. Hiervoor ook al bij internist geweest, uit geen enkel onderzoek komt wat. Aan de ene kant natuurlijk fijn en aan de andere kant houd ik mijn klachten terwijl ik niet weet waardoor die veroorzaakt worden. Heb de laatste tijd vaak hartkloppingen in mijn hoofd en een drukkend gevoel vanuit mijn hoofd waardoor ik niet lekker word en ook vel licht niet goed kan hebbeb. Ook als ik snachts in bed op mijn linkerzij lig heb ik hartkloppingen in mijn hoofd en oor. Iemand die weet waardoor dit veroorzaakt kan worden en wat kan ik het beste qua stappen ondernemen?

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress/spanningen of angsten?

    Reageer
    #3

    De laatste tijd wel wat stress en angst omdat ik mij lichamelijk ongezond voel en ondanks alle onderzoeken die ik heb gehad nog steeds bang ben dat er iets mis is met me door de klachten die ik ervaar, en mij beperken in het dagelijks leven.

    Reageer
    #4

    Ik denk toch dat het stress/spanning gerelateerde klachten zijn.

    doe eens de test op:

    https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen in hoofd en druk vanuit hoofd voelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief